*EN Вештачка интелигенција

Procurele informacije o specifikacijama Samsung Galaxy S24 serije

Summary

Tehnološka zajednica je uzbuđena zbog nedavnih procurelih informacija o specifikacijama Samsung Galaxy S24 serije, koje su otkrile moguće opcije boja, kapacitete skladišta i konfiguracije RAM-a. Prema sličicama objavljenim na mreži X od strane izvora Revegnus, osnovni model Galaxy S24 će […]

Procurele informacije o specifikacijama Samsung Galaxy S24 serije

Tehnološka zajednica je uzbuđena zbog nedavnih procurelih informacija o specifikacijama Samsung Galaxy S24 serije, koje su otkrile moguće opcije boja, kapacitete skladišta i konfiguracije RAM-a. Prema sličicama objavljenim na mreži X od strane izvora Revegnus, osnovni model Galaxy S24 će imati 8GB RAM-a i opcije skladištenja od 128GB ili 256GB. Uz sivo, crno i ljubičasto, ljubitelji će biti oduševljeni i žutom bojom, koja će biti dostupna.

Model Galaxy S24 Plus će se istaći sa 12GB RAM-a i opcijama skladišta od 256GB ili 512GB. Boje će biti iste kao kod osnovnog modela. Vrhunski model, Galaxy S24 Ultra, će takođe imati 12GB RAM-a, ali će dolaziti sa opcijama skladišta od 256GB, 512GB pa sve do velikih 1TB. Boje će biti slične kao kod ostalih modela.

Ove procurele informacije sugerišu da Samsung Galaxy S24 serija ide na evolutivne promene u odnosu na prethodnu seriju. Osveženi dizajn će zadržati postojeće opcije RAM-a i skladištenja, ali će Plus verzija dobiti povećanje RAM-a sa 8GB na 12GB.

Dok svet iščekuje zvanično objavljivanje, ove procurele informacije čine ljubitelje Samsunga još više radoznalim i očekuju uzbuđenje koje donosi nova serija. Bez obzira na to koje specifikacije će biti tačne, Samsung Galaxy S24 serija obećava da će biti premijum pametni telefoni koji će zadovoljiti potrebe korisnika.

FAQ

Koji su kapaciteti skladišta dostupni u Samsung Galaxy S24 seriji?

Ovisno o modelu, dostupne opcije skladišta su 128GB, 256GB, 512GB i 1TB.

Koliko RAM-a će imati Galaxy S24 Plus?

Galaxy S24 Plus će imati 12GB RAM-a.

Koje su boje dostupne u Galaxy S24 seriji?

Dostupne boje uključuju sivu, crnu, ljubičastu i žutu.

Hoće li biti dodatnih boja dostupnih kasnije?

Iako se trenutno zna samo za osnovne boje, postoji mogućnost da Samsung kasnije dodatno proširi izbor boja preko svoje veb stranice ili tokom godine.