*EN Вештачка интелигенција

Bežično punjenje i praćenje pokreta: Predstavljen novi Belkin Auto-Tracking Stand Pro stalak

Summary

Belkin je nedavno iznenadio korisnike Apple uređaja predstavljajući svoju najnoviju inovaciju – Auto-Tracking Stand Pro. Ovaj elegantni stalak omogućava bežično punjenje i ima jedinstvenu mogućnost praćenja pokreta korisnika dok se kreću po prostoriji. Umesto standardnih citata, možemo reći da je […]

Bežično punjenje i praćenje pokreta: Predstavljen novi Belkin Auto-Tracking Stand Pro stalak

Belkin je nedavno iznenadio korisnike Apple uređaja predstavljajući svoju najnoviju inovaciju – Auto-Tracking Stand Pro. Ovaj elegantni stalak omogućava bežično punjenje i ima jedinstvenu mogućnost praćenja pokreta korisnika dok se kreću po prostoriji. Umesto standardnih citata, možemo reći da je novi Auto-Tracking Stand Pro ne samo još jedan u nizu motorizovanih tracker-a na tržištu. On nudi nešto novo i inovativno, integrišući Appleovu tehnologiju DockKit, koja mu omogućuje direktan i jednostavan pristup iPhone uređaju bez potrebe za korišćenjem aplikacija treće strane.

Ovaj izuzetan stalak koristi motorizovani sistem sa rotacijom od 360 stepeni oko svoje baze, dok se na MagSafe ruci može naginjati do 90 stepeni. Nakon što se iPhone 12 ili noviji model priključi, stalak se putem NFC tehnologije sinhronizuje sa bazom i kompatibilan je sa svim kamera aplikacijama, uključujući FaceTime, Instagram i Microsoft Teams.

Možda su vam poznati slični proizvodi poput DJI Osmo Pocket 3, ali ono što ovaj Belkin stalak ističe jeste mogućnost automatskog prilagođavanja položaja telefona tokom konferencijskih poziva ili aktivnosti na društvenim mrežama. Zahvaljujući inovativnom dizajnu, stalak će se brinuti da vaša slika uvek bude u fokusu.

Osim svoje multifunkcionalnosti, ovaj stalak takođe služi kao bežični punjač koji podržava brzo punjenje snage do 15 W kada je priključen na zid ili može raditi na bateriju oko pet sati. Lako je isključiti funkciju praćenja putem posebnog tastera, a indikatori svetla će vas obavestiti o aktivaciji.

Auto-Tracking Stand Pro već je dostupan u Belkinovoj online prodavnici po ceni od 180 dolara. Iako nije prvi motorizovani tracker na tržištu, Belkin se ističe kao pionir zahvaljujući integraciji Appleovog DockKit-a. Moguće je da ćemo u budućnosti videti slične proizvode od drugih proizvođača. Za više informacija o dostupnosti posetite Tportal.

Često postavljana pitanja:

Koja je funkcija Auto-Tracking Stand Pro stalaka?
Auto-Tracking Stand Pro stalak omogućava bežično punjenje i prati pokret korisnika dok se kreću po prostoriji kako bi uvek držali telefon u kadru tokom konferencijskih poziva ili aktivnosti na društvenim mrežama.

Koje modele iPhone uređaja podržava Auto-Tracking Stand Pro?
Auto-Tracking Stand Pro je kompatibilan sa iPhone 12 i novijim modelima.

Koliko košta Auto-Tracking Stand Pro i gde ga mogu kupiti?
Auto-Tracking Stand Pro se može kupiti putem Belkinove online prodavnice po ceni od 180 dolara.

Koliko dugo traje baterija na Auto-Tracking Stand Pro stalaku?
Stalak može raditi na bateriji oko pet sati, ali takođe se može priključiti na zid i koristiti kao stalni izvor napajanja.