*EN Вештачка интелигенција

Nova verzija Sony DualSense V2 džojstika: udobnost, trajanje baterije i dodatak za punjenje

Summary

Nova verzija Sony DualSense džojstika za PlayStation 5, poznata kao DualSense V2, nedavno je privukla pažnju gejming zajednice. DualSense V2 džojstik donosi nekoliko značajnih promena u odnosu na prethodni model, pružajući poboljšanja koja će korisnicima pružiti udobnost i praktičnost tokom […]

Nova verzija Sony DualSense V2 džojstika: udobnost, trajanje baterije i dodatak za punjenje

Nova verzija Sony DualSense džojstika za PlayStation 5, poznata kao DualSense V2, nedavno je privukla pažnju gejming zajednice. DualSense V2 džojstik donosi nekoliko značajnih promena u odnosu na prethodni model, pružajući poboljšanja koja će korisnicima pružiti udobnost i praktičnost tokom igranja.

Prvo, nova verzija je sada lakša, težeći samo 280 grama, što je značajno smanjenje u odnosu na prethodnih 360 grama. Ovo smanjenje težine omogućava veću udobnost tokom dugih igračkih sesija, smanjujući zamor ruku i pružajući prijatnije iskustvo.

Druga bitna karakteristika DualSense V2 je produženo trajanje baterije. Korisnici će sada moći da uživaju u neprekidnom korišćenju džojstika do 12 sati. Ovo je značajno unapređenje u odnosu na originalnu verziju i omogućiće duže igranje bez prekida i nepotrebne brige oko pražnjenja baterije.

Pored toga, Sony je odlučio da uključi DualSense stanicu za punjenje u paketu sa DualSense V2 džojstikom. Ova stanica omogućava istovremeno punjenje do dva džojstika, čime se smanjuje opterećenje USB portova na konzoli. Ovo je izuzetno praktično za korisnike koji imaju više od jednog džojstika ili žele da uvek imaju rezervni punjen džojstik pri ruci.

Nova verzija DualSense džojstika definitivno će biti od koristi za vlasnike PlayStation 5 konzola, ali i za PC igrače koji preferiraju raspored dugmića PlayStation džojstika. Sony se trudi da poboljša iskustvo igranja i reši problem trajanja baterije u poređenju sa drugim kontrolerima na tržištu. Oni nude DualSense V2 po istoj ceni kao originalni model, uz dodatak besplatne stanice za punjenje.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Koje su najznačajnije promene na DualSense V2 džojstiku? Najznačajnije promene na DualSense V2 džojstiku uključuju smanjenje težine i produženo trajanje baterije.

Koliko dugo može izdržati baterija na DualSense V2 džojstiku? Baterija na DualSense V2 džojstiku može izdržati do 12 sati neprekidnog korišćenja.

Šta je uključeno u paket sa DualSense V2 džojstikom? U paket sa DualSense V2 džojstikom je uključena DualSense stanica za punjenje, koja omogućava istovremeno punjenje do dva džojstika.

Kakva je cena DualSense V2 džojstika? DualSense V2 džojstik se prodaje po istoj ceni kao originalni model, uz dodatak besplatne stanice za punjenje.