*EN Вештачка интелигенција

Kineski proizvođač Betavolt predstavio naprednu tehnologiju nuklearne baterije za pametne telefone

Summary

Kinsky proizvođač pametnih telefona Betavolt iznenadio je svet inovacijom koju je nedavno predstavio – nuklearnom baterijom za pametne telefone. Ova nova tehnologija donosi revoluciju u svet mobilnih uređaja i otvara potpuno nove mogućnosti za korisnike. Nuklearna baterija, koju je Betavolt […]

Kineski proizvođač Betavolt predstavio naprednu tehnologiju nuklearne baterije za pametne telefone

Kinsky proizvođač pametnih telefona Betavolt iznenadio je svet inovacijom koju je nedavno predstavio – nuklearnom baterijom za pametne telefone. Ova nova tehnologija donosi revoluciju u svet mobilnih uređaja i otvara potpuno nove mogućnosti za korisnike.

Nuklearna baterija, koju je Betavolt nazvao „UraniumPower“, koristi snagu nuklearnog fisije kako bi generisala električnu energiju koja napaja pametne telefone. Ova tehnologija omogućava neuporedivo veću autonomiju baterije, što znači da će korisnici moći da koriste svoje telefone duže bez potrebe za punjenjem.

Betavolt je objavio da će prvi model pametnog telefona koji će koristiti UraniumPower bateriju biti Redmi Note 13. Ovo je izvanredna vest za sve ljubitelje ovog popularnog modela telefona, jer će im omogućiti da iskoriste sve prednosti nuklearne tehnologije.

Nova serija Redmi Note 13 donosi impresivne specifikacije i pristupačne cene, što je karakteristično za ovu liniju pametnih telefona. Svi modeli serije, uključujući Redmi Note 13, Redmi Note 13 Pro i Redmi Note 13 Pro+, nude visoke performanse i bogat set funkcija.

Redmi Note 13 Pro+, najnapredniji model u seriji, ima izvanrednu 200 MP glavnu kameru, tehnologiju brzog punjenja od 120 W i IP68 sertifikat koji garantuje otpornost na vodu i prašinu. Ovaj model će biti dostupan po ceni od 450 evra za verziju sa 12 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora.

Pro model ima 200 MP glavnu kameru i koristi Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 čipset. Sa baterijom kapaciteta 5000 mAh i 67 W brzim žičnim punjenjem, ovaj model pruža odličan balans između performansi i cene.

Najpristupačniji član serije, osnovni model Redmi Note 13, ima glavnu kameru od 108 MP i koristi MediaTek Dimensity 6080 čipset. Ovaj model predstavlja izbor za one koji traže kvalitetan pametni telefon po pristupačnoj ceni, sa modelima koji se kreću od 280 evra za verziju sa 6 GB RAM-a i 128 GB skladišnog prostora, do 290 evra za verziju sa 8 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora.

Česta pitanja

Kakva je autonomija nuklearne baterije?

Nuklearna baterija Betavolt UraniumPower omogućava neuporedivo veću autonomiju pametnih telefona, omogućavajući korisnicima da duže koriste svoj telefon bez potrebe za punjenjem.

Da li je nuklearna baterija sigurna za korišćenje?

Betavolt je pažljivo razvio UraniumPower bateriju tako da bude sigurna za korišćenje u pametnim telefonima. Ova nuklearna tehnologija zadovoljava stroge bezbednosne standarde i garantuje bezbednost korisnika.

Koje su cene za modele Redmi Note 13 serije?

Redmi Note 13 Pro+ će se prodavati po ceni od 450 evra za verziju sa 12 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora. Pro model će biti dostupan sa cenom ispod 400 evra na Amazonu za konfiguraciju sa 8 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora. Osnovni model Redmi Note 13 ima cenu od 280 evra za verziju sa 6 GB RAM-a i 128 GB skladišnog prostora, i 290 evra za verziju sa 8 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora.