*EN Вештачка интелигенција

Nothing Phone: Jeftinija verzija modela 2 na horizontu?

Summary

Brend Nothing Phone postao je poznat po svom osnivaču Karlu Peju, ali ova kompanija počinje da privlači pažnju i svojim novim modelima telefona. Do sada su predstavljena dva telefona – Nothing Phone 1 i Nothing Phone 2, a sada se […]

Nothing Phone: Jeftinija verzija modela 2 na horizontu?

Brend Nothing Phone postao je poznat po svom osnivaču Karlu Peju, ali ova kompanija počinje da privlači pažnju i svojim novim modelima telefona. Do sada su predstavljena dva telefona – Nothing Phone 1 i Nothing Phone 2, a sada se najavljuje i jeftinija verzija modela 2, pod nazivom Nothing Phone 2a.

Iako zvanične informacije o ovom telefonu nisu dostupne, saznali smo neke detalje zahvaljujući platformi X. Prema tim informacijama, očekuje se da će telefon imati dijagonalni ekran od 6,7 inča sa frekvencijom osvežavanja od 120Hz. Pokretaće ga Dimensity 7200 čipset, uz 8GB RAM-a i 128GB prostora za skladištenje, sa mogućnošću proširivanja memorije. Camere na poleđini će imati rezoluciju od 50MP, dok će selfi kamera biti 16MP. Telefon će raditi na Nothing OS 2.5 verziji, baziranoj na Androidu 14.

Prema informacijama sa društvenih mreža, procurila je fotografija telefona koja predstavlja primerak za testiranje proizvodnog procesa. Očekuje se da će kompanija otkriti više detalja o ovom modelu najkasnije do kraja februara 2024. godine.

Nothing Phone je dobio nadimak „alternativa za iPhone“, s obzirom na to da njegovi modeli vrhunskog kvaliteta nude korisnicima mogućnost da se istaknu u moru sličnih uređaja. Sve više ljudi se okreće ovom brendu, u potrazi za inovativnim rešenjima koji su pristupačni širem tržištu.

FAQ:
1. Ko je osnivač brenda Nothing Phone?
Odgovor: Brend Nothing Phone osnovao je Karl Pei, koji je takođe bio uključen u osnivanje popularnog brenda OnePlus.

2. Koje modele telefona je do sada predstavio Nothing Phone?
Odgovor: Do sada su predstavljeni telefoni Nothing Phone 1 i Nothing Phone 2.

3. Šta možemo očekivati od jeftinije verzije modela 2, Nothing Phone 2a?
Odgovor: Jeftinija verzija modela 2, Nothing Phone 2a, očekuje se da će imati dijagonalni ekran od 6,7 inča, 8GB RAM-a, 128GB prostora za skladištenje podataka, dve kamere rezolucije 50MP na poleđini i 16MP selfi kameru.

4. Kada možemo očekivati više informacija o jeftinijoj verziji modela 2?
Odgovor: Prema trenutnim informacijama, očekuje se da će kompanija otkriti više detalja o jeftinijoj verziji modela 2 najkasnije do kraja februara 2024. godine.