*EN Вештачка интелигенција

Nakon frižidera, Xbox predstavio i gejmerski toster

Summary

Izvor: Wallmart Kao odgovor na šale da Xbox Series X podseća na frižider, Microsoft je odlučio da pretvori šalu u stvarnost i predstavio je Xbox frižider. Ali, izgleda da je Xbox Series S bio zapostavljen do sada. Sada, gejmeri imaju […]

Nakon frižidera, Xbox predstavio i gejmerski toster

Izvor: Wallmart

Kao odgovor na šale da Xbox Series X podseća na frižider, Microsoft je odlučio da pretvori šalu u stvarnost i predstavio je Xbox frižider. Ali, izgleda da je Xbox Series S bio zapostavljen do sada. Sada, gejmeri imaju priliku da unesu još više gaming stila u svoju kuhinju, jer mogu da kupe Xbox Series S toster koji izgleda izuzetno atraktivno.

Dizajn Xbox Series S tostera zaista podseća na konzolu u oborenom položaju. Na prednjoj strani, u gornjem levom uglu, nalazi se urezan Xbox logo, a tu je i karakteristična crna rešetka za ventilaciju. Sve kontrole su smeštene na desnom boku, a korisnici mogu birati između tri različite funkcije i šest nivoa zagrevanja. Takođe, toster ima LED ekran koji prikazuje vreme.

Osim osnovnih funkcija poput odmrzavanja i automatskog centriranja hleba, najzanimljivija mogućnost tostera je graviranje Xbox logotipa na svako parče tosta. Uz to, toster ima i tacnu za skupljanje mrvica, što olakšava čišćenje.

Trenutno, Xbox Series S toster je dostupan samo u Wallmart prodavnicama u Sjedinjenim Američkim Državama po ceni od 39,99 dolara. Još uvek nije poznato da li će ovaj toster stići i u druge zemlje, kao ni po kojoj ceni.

FAQ:

Q: Gde mogu kupiti Xbox Series S toster?
A: Trenutno, Xbox Series S toster je dostupan samo u Wallmart prodavnicama u Sjedinjenim Američkim Državama.

Q: Kolika je cena Xbox Series S tostera?
A: Trenutno, cena Xbox Series S tostera iznosi 39,99 dolara.

Q: Da li Xbox Series S toster može da gravira Xbox logotip na tostu?
A: Da, Xbox Series S toster ima mogućnost graviranja Xbox logotipa na svako parče tosta.

Q: Da li Xbox Series S toster ima funkciju odmrzavanja?
A: Da, Xbox Series S toster ima funkciju odmrzavanja.