*EN Вештачка интелигенција

Najtanji sklopivi telefon HONOR Magic V2 stiže u Evropu sa inovativnim dizajnom

Summary

HONOR je najavio dolazak najtanjeg sklopivog pametnog telefona na svetu, HONOR Magic V2, u Evropu. Ovaj telefon je predstavljen na premijernom događaju u Porsche Experience Centru u Lajpcigu, gde je okupio više od 400 predstavnika medija i partnera. Ovo jasno […]

Najtanji sklopivi telefon HONOR Magic V2 stiže u Evropu sa inovativnim dizajnom

HONOR je najavio dolazak najtanjeg sklopivog pametnog telefona na svetu, HONOR Magic V2, u Evropu. Ovaj telefon je predstavljen na premijernom događaju u Porsche Experience Centru u Lajpcigu, gde je okupio više od 400 predstavnika medija i partnera. Ovo jasno ukazuje na posvećenost kompanije HONOR inovacijama i vrhunskom dizajnu.

HONOR Magic V2 donosi revolucionarna poboljšanja u iskustvu sklopivih telefona. Sa svojom tankom profilu i snagom, ovaj telefon redefiniše koncept sklopivih uređaja. Sa težinom od samo 231 grama i debljinom od 9.9mm kada je preklopljen, HONOR Magic V2 je najtanji sklopivi telefon kompanije HONOR do sada. Takođe, poseduje novu generaciju dve silicijum-karbonske baterije sa visokim kapacitetom do 5.000mAh.

Dizajn Magic V2 uređaja je takođe impresivan. Pionirskom upotrebom avio-materijala i šarke od titanijumske legure, ovaj telefon je izdržljiv i sertifikovan za preko 400.000 preklapanja. Takođe, dolazi sa trostrukom zadnjom kamerom od 50MP, ultra-širokom kamerom od 50MP i telefoto kamerom od 20MP, kao i dvostrukom prednjom kamerom od 16MP.

Osim toga, HONOR Magic V2 je opremljen najnovijim tehnologijama koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Sa tehnologijom PWM zatamnjivanja od 3840Hz, telefon smanjuje zamor očiju i obezbeđuje udobno gledanje čak i tokom duže upotrebe. Softverske inovacije čine reprodukciju muzike i fotografisanje efikasnijim, dok multitasking postaje fluidna aktivnost.

Sa dizajnom inspirisanim motosportom i purističkom estetikom, PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR karakteriše se siluetom sa pažljivo oblikovanim linijama koje podsećaju na haubu Porsche 911. Telefon takođe dolazi sa NanoCrystal Shield zaštitom od ogrebotina, koja pruža pojačanu otpornost na oštećenja.

HONOR Magic V2 će biti dostupan u pretprodaji od 26. januara do 13. februara po ceni od 249.999 RSD kod operatera Telekom, Yettel, A1, kao i kod ovlašćenih maloprodajnih prodavaca. Tokom pretprodaje, svaki kupac će dobiti poklon HONOR Pad X9 u vrednosti od 29.999 RSD i HONOR Watch 4 u vrednosti od 19.999 RSD.

Često postavljana pitanja o HONOR Magic V2:

1. Kako se zove najnoviji sklopivi pametni telefon kompanije HONOR?
– Najnovi sklopivi pametni telefon kompanije HONOR se zove HONOR Magic V2.
– Izvor: www.hihonor.com

2. Gde je HONOR Magic V2 prvi put predstavljen?
– HONOR Magic V2 je prvi put predstavljen na događaju koji se održao u Porsche Experience Centru u Lajpcigu.
– Izvor: www.hihonor.com

3. Kakve poboljšanja donosi HONOR Magic V2 u iskustvu sklopivih telefona?
– HONOR Magic V2 donosi revolucionarna poboljšanja u iskustvu sklopivih telefona, kao što je tanak profil i snaga.
– Izvor: www.hihonor.com

4. Kako izgleda dizajn HONOR Magic V2?
– HONOR Magic V2 ima impresivan dizajn sa pionirskom upotrebom avio-materijala i šarkom od titanijumske legure.
– Izvor: www.hihonor.com

5. Koje kamere su prisutne na HONOR Magic V2?
– HONOR Magic V2 dolazi sa trostrukom zadnjom kamerom od 50MP, ultra-širokom kamerom od 50MP i telefoto kamerom od 20MP, kao i dvostrukom prednjom kamerom od 16MP.
– Izvor: www.hihonor.com

6. Kakve tehnologije poboljšavaju korisničko iskustvo na HONOR Magic V2?
– HONOR Magic V2 je opremljen najnovijim tehnologijama koje smanjuju zamor očiju, omogućavaju efikasniju reprodukciju muzike i fotografisanje i čine multitasking fluidnom aktivnošću.
– Izvor: www.hihonor.com

7. Kakav je dizajn PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR?
– PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR karakteriše se siluetom sa pažljivo oblikovanim linijama inspirisanim motosportom i purističkom estetikom.
– Izvor: www.hihonor.com

8. Koja je cena HONOR Magic V2 u pretprodaji?
– HONOR Magic V2 će biti dostupan u pretprodaji po ceni od 249.999 RSD.
– Izvor: www.hihonor.com

9. Koje poklone dobijaju kupci tokom pretprodaje HONOR Magic V2?
– Tokom pretprodaje HONOR Magic V2, svaki kupac će dobiti poklon HONOR Pad X9 u vrednosti od 29.999 RSD i HONOR Watch 4 u vrednosti od 19.999 RSD.
– Izvor: www.hihonor.com