*EN Вештачка интелигенција

Najtanji preklopni telefon stiže u Evropu sa novom brzom verzijom

Summary

Honor je najavio dolazak svog modela Magic V2, koji je proglašen za najtanji preklopni telefon na svetu, u Evropu. Nakon prvobitnog predstavljanja u Kini prošle godine, V2 je sada spreman da se pojavi na evropskom tržištu. Pored toga, Honor će […]

Najtanji preklopni telefon stiže u Evropu sa novom brzom verzijom

Honor je najavio dolazak svog modela Magic V2, koji je proglašen za najtanji preklopni telefon na svetu, u Evropu. Nakon prvobitnog predstavljanja u Kini prošle godine, V2 je sada spreman da se pojavi na evropskom tržištu. Pored toga, Honor će predstaviti i novu posebno „brzu“ verziju ovog modela.

Sa svojom debljinom od 9,9 milimetara, Honor Magic V2 ostaje najtanji preklopni telefon na vertikalni način. Ipak, treba napomenuti da je samo malo deblji od Apple-ovog iPhone 15 Pro Max (8,3 mm) i Samsung Galaxy S24 Ultra (8,6 mm) kada je preklopljen. Zbog manje dijagonale, Magic V2 ne zauzima više mesta od standardnih telefona kada je smešten u džepu.

Ovaj elegantni telefon ima veliki LTPO OLED ekran dijagonale 7,92 inča, dok manji spoljašnji displej takođe koristi LTPO OLED tehnologiju i ima dijagonalu od 6,43 inča. Kada je reč o kamerama, Magic V2 je opremljen sa tri senzora od po 50MP. Uređaj pokreće Snapdragon 8 Gen 2 procesor, a napaja ga baterija kapaciteta 5.000 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 66W.

Evropska premijera Magic V2 će se održati u Porsche Experience centru u Lajpcigu, gde će biti ozvaničena saradnja između Honora i Porsche Design ogranka. Honor će takođe predstaviti ekskluzivnu RSR Porsche Design verziju ovog telefona.

Sa ovim dolaskom na evropsko tržište, Honor Magic V2 donosi najnapredniju tehnologiju u vrlo tankom i preklopnom dizajnu, pružajući korisnicima jedinstveno iskustvo uz vrhunski kvalitet.

Odgovori na najčešća pitanja (FAQ) zasnovana na glavnim temama i informacijama predstavljenim u članku:

1. Koji je Honor Magic V2?
Honor Magic V2 je preklopni telefon koji je proglašen za najtanji preklopni telefon na svetu. On kombinuje vrhunsku tehnologiju i tanki dizajn.

2. Koje su specifikacije Honor Magic V2 telefona?
– Honor Magic V2 je debljine 9,9 milimetara, što ga čini najtanjim preklopnim telefonom na vertikalni način.
– Ima veliki LTPO OLED ekran dijagonale 7,92 inča, kao i manji spoljašnji displej od 6,43 inča.
– Opremljen je sa tri kamere od po 50MP.
– Pokreće ga Snapdragon 8 Gen 2 procesor, a napaja ga baterija kapaciteta 5.000 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 66W.

3. Kako se Honor Magic V2 razlikuje od drugih telefona?
Honor Magic V2 se ističe svojim tankim dizajnom i preklopnim karakteristikama. Takođe, ima visokokvalitetan ekran i napredne kamere.

4. Gde će se održati evropska premijera Honor Magic V2?
Evropska premijera će se održati u Porsche Experience centru u Lajpcigu.

5. Šta je RSR Porsche Design verzija Honor Magic V2 telefona?
RSR Porsche Design verzija je ekskluzivna verzija Honor Magic V2 telefona koju će Honor predstaviti. Ova verzija će imati poseban dizajn i opcije prilagođene saradnji između Honora i Porsche Design ogranka.

OdBaćene definicije za ključne pojmove i žargone korišćene u članku:
– LTPO OLED tehnologija: Ova tehnologija se koristi u ekranima kako bi se smanjila potrošnja energije bez gubitka kvaliteta slike. LTPO ekran je posebno efikasan u štednji energije prikazujući samo delove ekrana koji su aktivni.
– Snapdragon 8 Gen 2 procesor: Snapdragon je serija mobilnih procesora koju proizvodi Qualcomm. Snapdragon 8 Gen 2 procesor je osmišljen za pružanje visokih performansi i efikasnu obradu podataka u pametnim telefonima.

Predloženi povezani linkovi sa glavnim domenom (ne sa podstranicama):
Poveznica: Zvanična stranica Honor brenda (domen: hihonor.com/rs/)
Poveznica: Zvanična stranica Porsche Design ogranka (domen: porsche-design.com/en/)