*EN Вештачка интелигенција

Najnoviji Samsung pametni telefon pruža izdržljivost i bolji vizuelni doživljaj

Summary

Samsung Electronic i Corning Incorporated objavili su novu saradnju u kojoj će Galaxy S24 Ultra uređaji biti opremljeni inovativnim Corning® Gorilla® Armor spoljašnjim materijalom. Ovaj materijal pruža kombinaciju izdržljivosti i vizuelne jasnoće, uz poboljšan prikaz na sunčevoj svetlosti i zaštitu […]

Najnoviji Samsung pametni telefon pruža izdržljivost i bolji vizuelni doživljaj

Samsung Electronic i Corning Incorporated objavili su novu saradnju u kojoj će Galaxy S24 Ultra uređaji biti opremljeni inovativnim Corning® Gorilla® Armor spoljašnjim materijalom. Ovaj materijal pruža kombinaciju izdržljivosti i vizuelne jasnoće, uz poboljšan prikaz na sunčevoj svetlosti i zaštitu od oštećenja.

Umesto citata, možemo reći da ovo partnerstvo donosi pouzdan i siguran način korišćenja Samsung proizvoda. Corning Gorilla Armor je drugačiji od standardnog stakla koje se koristi za pametne telefone. Smanjuje odsjaj ekrana za 75%, čineći ga čitljivijim u svim uslovima osvetljenja. Osim toga, poboljšava izdržljivost uređaja, što je potvrđeno brojnim laboratorijskim testiranjima.

Gorilla Armor se ističe po svojoj otpornosti na grebanje. Novi laboratorijski test pod nazivom „Scratch Bot“ pokazao je da je Gorilla Armor više od četiri puta otporniji na ogrebotine u poređenju sa konkurentskim materijalima. Takođe, ovaj materijal sadrži 25% recikliranog materijala, što je još jedan korak ka održivosti.

Saradnja između Samsunga i Corninga traje već 50 godina, a Gorilla staklo se koristi na mnogim Samsung uređajima. Uvođenje Galaxy S24 Ultra telefona sa Gorilla Armor staklom još jedan je primer njihove posvećenosti stvaranju inovativnih proizvoda za industriju mobilne potrošačke elektronike.

Samsung Electronics Co., Ltd je kompanija koja unapređuje svet kroz transformišuće ideje i tehnologije. Njihovi proizvodi obuhvataju širok spektar uređaja, od televizora i pametnih telefona do kućnih aparata i LED rešenja. Ova saradnja sa Corningom doprinosi daljem napretku i poboljšanju iskustva korisnika.

Corning Incorporated je svetski inovator u oblasti nauke o materijalima, sa dugom tradicijom revolucionarnih pronalazaka. Njihova ekspertiza obuhvata oblasti stakla, keramike i optičke fizike. Kroz održiva ulaganja u istraživanje i razvoj, Corning stvara proizvode koji transformišu industrije i unapređuju živote ljudi. Svojom dugogodišnjom saradnjom sa Samsungom, Corning nastavlja da pruža inovativna Gorilla stakla koja su ključna za mobilnu potrošačku elektroniku.

Česta pitanja (FAQ) o saradnji između Samsung Electronic i Corning Incorporated:

1. Koja je svrha saradnje između Samsunga i Corninga?
Saradnja između Samsunga i Corninga ima za cilj unapređenje kvaliteta Samsungovih proizvoda, kao i stvaranje inovativnih rešenja za industriju mobilne potrošačke elektronike.

2. Šta je Corning Gorilla Armor materijal i čemu služi?
Corning Gorilla Armor materijal je inovativni spoljašnji materijal koji se koristi za Galaxy S24 Ultra uređaje. On pruža izdržljivost i vizuelnu jasnoću, poboljšava prikaz na sunčevoj svetlosti i štiti uređaj od oštećenja.

3. Kako Gorilla Armor poboljšava izdržljivost uređaja?
Gorilla Armor je više od četiri puta otporniji na ogrebotine u poređenju sa konkurentskim materijalima. To znači da će Galaxy S24 Ultra uređaji biti manje podložni oštećenjima koja mogu nastati tokom svakodnevnog korišćenja.

4. Kakvu prednost pruža Gorilla Armor u pogledu čitljivosti ekrana?
Gorilla Armor smanjuje odsjaj ekrana za 75%, čineći ga čitljivijim u svim uslovima osvetljenja. To znači da će korisnici imati lakše iskustvo korišćenja uređaja i bolju vidljivost sadržaja na ekranu.

5. Koliko je recikliranog materijala sadržano u Gorilla Armor materijalu?
Gorilla Armor materijal sadrži 25% recikliranog materijala, što predstavlja još jedan korak ka održivosti u proizvodnji elektronskih uređaja.

6. Koliko dugo traje saradnja između Samsunga i Corninga?
Saradnja između Samsunga i Corninga traje već 50 godina. Gorilla staklo se već godinama koristi na mnogim Samsung uređajima.

7. Ko je Samsung Electronics Co., Ltd?
Samsung Electronics je kompanija koja proizvodi širok spektar uređaja koji obuhvataju televizore, pametne telefone, kućne aparate i LED rešenja. Njihova vizija je unapređivanje sveta kroz inovativne ideje i tehnologije.

8. Ko je Corning Incorporated?
Corning Incorporated je svetski inovator u oblasti nauke o materijalima, sa dugom tradicijom revolucionarnih pronalazaka. Njihova ekspertiza obuhvata oblasti stakla, keramike i optičke fizike. Kroz održiva ulaganja u istraživanje i razvoj, Corning stvara proizvode koji transformišu industrije i unapređuju živote ljudi.

Srodni linkovi:
Samsung
Corning