*EN Вештачка интелигенција

Iskoristite svaki trenutak sa Huawei Watch GT4

Summary

Kada se približava kraj godine, uvek smo u žurbi, a jedan dan nam se čini prekratkim. To je delom zbog povećanog broja obaveza, ali i zbog činjenice da je 21. decembar najkraži dan u godini. Huawei Watch GT4 je najnoviji […]

Iskoristite svaki trenutak sa Huawei Watch GT4

Kada se približava kraj godine, uvek smo u žurbi, a jedan dan nam se čini prekratkim. To je delom zbog povećanog broja obaveza, ali i zbog činjenice da je 21. decembar najkraži dan u godini. Huawei Watch GT4 je najnoviji član Huawei porodice koji vam pruža pametne funkcije kako biste se organizovali i pronašli vreme za sebe čak i tokom najkraćeg dana, dok s stilom ulazite u novu godinu.

Kako iskoristiti svaki trenutak?

Kada su dani kratki, dobre organizacione veštine nisu dovoljne. Huawei Watch GT4 vam pruža pomoć tehnologije kako biste ostali u toku sa svim obavezama. Zahvaljujući kalendaru i podsetnicima, sve važne informacije će vam biti na dohvat ruke. Sve što treba da uradite je da sinhronizujete sat sa kalendarom na svom pametnom telefonu i nećete zaboraviti nijednu stavku u svom rasporedu.

Pronađite motivaciju za trening

U hladnim mesecima motivacija za vežbanje opada. Huawei Watch GT4 donosi preko 100 sportskih režima sa vođenim treninzima kako biste pronašli aktivnost koju volite. Takođe, možete izvoditi jednostavne, ali efektne vežbe kod kuće. Activity Ring beleži vašu fizičku aktivnost, pruža uvid u vaš napredak i nagrađuje vaše rezultate kako biste povratili entuzijazam za trening.

Zablistajte u novogodišnjoj noći uz Huawei Watch GT4

Huawei Watch GT4 je ne samo pametni sat koji vam pomaže da ostanete zdravi i fit, već i elegantan modni detalj koji će upotpuniti vašu novogodišnju kombinaciju. Sa sofisticiranim dizajnom koji se ne razlikuje od klasičnih satova, Huawei Watch GT4 vam pruža mogućnost da istaknete svoju jedinstvenost. Sa različitim varijantama za muškarce i žene, možete izabrati sat koji odgovara vašem stilu i blista u novogodišnjoj noći.

FAQ

Da li Huawei Watch GT4 podržava sve pametne telefone?
Da, Huawei Watch GT4 je kompatibilan sa svim pametnim telefonima, bez obzira na operativni sistem koji koriste.

Koliko sportskih režima nudi Huawei Watch GT4?
Huawei Watch GT4 donosi preko 100 sportskih režima sa vođenim treninzima kako biste pronašli aktivnost koju volite i koja će vas motivisati.

Kako Huawei Watch GT4 pomaže u organizaciji?
Huawei Watch GT4 ima kalendar i podsetnike koji vam omogućavaju da budete u toku sa svim važnim informacijama i obavezama.

Koje su opcije boja dostupne za Huawei Watch GT4?
Huawei Watch GT4 dolazi u četiri muške i četiri ženske varijante sa različitim bojama kao što su zlata, srebra, bela, crna, kožna, metalik ili zelena.

Da li Huawei Watch GT4 prati fizičku aktivnost?
Da, uz pomoć Activity Ringa, Huawei Watch GT4 beleži i analizira vašu celokupnu fizičku aktivnost, pružajući vam uvid u vaš napredak i nagrađujući vaše dobre rezultate.