*EN Вештачка интелигенција

Kako produžiti trajanje baterije Samsung telefona pomoću jednostavnog koda?

Summary

Dugotrajna upotreba bilo kojeg uređaja može dovesti do degradacije njegove baterije. Međutim, postoji jednostavan kod koji vlasnici Samsung uređaja mogu koristiti za automatsko podešavanje baterije i produžavanje njenog trajanja. Korisnik TikToka po imenu Prince Tech otkrio je ovaj „čarobni“ kod, […]

Kako produžiti trajanje baterije Samsung telefona pomoću jednostavnog koda?

Dugotrajna upotreba bilo kojeg uređaja može dovesti do degradacije njegove baterije. Međutim, postoji jednostavan kod koji vlasnici Samsung uređaja mogu koristiti za automatsko podešavanje baterije i produžavanje njenog trajanja.

Korisnik TikToka po imenu Prince Tech otkrio je ovaj „čarobni“ kod, koji tvrdi da može spasiti trajanje baterije Samsung uređaja u samo nekoliko sekundi. Kod koji trebate uneti u okvir za telefonski broj je *#9900#.

Nakon unosa ovog koda, bićete prebačeni u napredni meni poznat kao SysDump. U ovom meniju, odaberite tab „Batterystats Reset“. Kada kliknete na ovaj tab, pojaviće se prozor na dnu ekrana koji potvrđuje vraćanje statusa baterije.

Funkcija „Batterystats Reset“ vrši ponovnu kalibraciju Android baterije. Ovo je neophodno kako biste održali bateriju svog telefona u ispravnom stanju i preporučuje se da se ova radnja ponavlja svakih nekoliko meseci.

Dugotrajna upotreba uređaja može uzrokovati degradaciju baterije, što rezultira smanjenim kapacitetom u poređenju sa novim uređajem. Korišćenje ovog jednostavnog koda može biti efikasan način da se produži životni vek baterije i sačuva performanse vašeg Samsung telefona.

FAQ:
Q: Koliko često treba ponavljati kalibraciju baterije?
A: Preporučuje se da se kalibracija baterije vrši svakih nekoliko meseci.

Q: Da li ovaj kod funkcioniše samo na Samsung uređajima?
A: Da, ovaj kod je specifičan za Samsung uređaje.

Q: Šta se dešava nakon kalibracije baterije?
A: Kalibracija baterije pomaže uređaju da precizno prikazuje trenutni kapacitet baterije i optimizuje njen rad.

Q: Da li je ovaj kod podržan od strane Samsung kompanije?
A: Nismo pronašli informacije da je Samsung zvanično podržao ovaj kod, ali mnogi korisnici su potvrdili da im je pomogao u produžavanju trajanja baterije.