*EN Вештачка интелигенција

Samsung Galaxy A35: Novi renderi otkrivaju moderniji dizajn i poboljšane specifikacije

Summary

Nakon nedavnih procurelih informacija o Samsung Galaxy A55 telefonu, sada nam dolaze novi renderi koji otkrivaju da će Samsung takođe predstaviti Galaxy A35 model. Ovi renderi otkrivaju da će Galaxy A35 imati moderniji dizajn sa tanjim okvirima u odnosu na […]

Samsung Galaxy A35: Novi renderi otkrivaju moderniji dizajn i poboljšane specifikacije

Nakon nedavnih procurelih informacija o Samsung Galaxy A55 telefonu, sada nam dolaze novi renderi koji otkrivaju da će Samsung takođe predstaviti Galaxy A35 model. Ovi renderi otkrivaju da će Galaxy A35 imati moderniji dizajn sa tanjim okvirima u odnosu na prethodnika. Samsung je nazvao ovu inovaciju „Key Island“, pri čemu su okviri telefona uzdignuti oko tipki za kontrolu glasnoće i napajanje. Očekuje se da će ovaj novi dizajn biti prisutan na svim Samsung mid-ranger telefonima ove godine.

Samsung Galaxy A35 će biti dostupan u tri atraktivne boje: Awesome Ice Blue, Awesome Lilac i Awesome Navy. Ovaj telefon će takođe imati OLED ekran sa rupicom pri vrhu umesto izreza u obliku slova „u“ kao prethodni model. Ispod ekrana će se nalaziti skener otiska prsta za brže otključavanje.

Kada je u pitanju izrada, Galaxy A35 će imati plastični okvir sa završnom obradom od brušenog metala. Iako će ovo značiti manje luksuzan izgled u odnosu na Samsung Galaxy A55, očekuje se da će Galaxy A35 imati nižu cenu kojom će nadomestiti ovu kompromisnu tačku.

Na zadnjoj strani, Galaxy A35 će imati tri kamere i LED blic. Iako će dizajn zadnje strane ostati nepromenjen u odnosu na Samsung Galaxy A34, očekuje se da će glavni senzor kamere biti povećan na 50 MP uz podršku za optičku stabilizaciju slike (OIS). Ostala dva senzora se verovatno odnose na ultra-široku i makro kameru, ali detalji o njima još uvek nisu dostupni. Prednja kamera će imati senzor od 13 MP za oštre selfije.

Galaxy A35 će biti opremljen baterijom od 5000 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 25 W, obezbeđujući dugotrajnu autonomiju u radu. Kada je u pitanju performanse, očekuje se da će ovaj telefon biti pokretan Qualcomm Snapdragon 1480 čipom. Takođe, Galaxy A35 će imati IP68 sertifikat za otpornost na vodu i prašinu, kao i stereo zvučnike za poboljšano audio iskustvo.

FAQs:

Pitanje: Koje boje će biti dostupne za Samsung Galaxy A35?
Odgovor: Galaxy A35 će biti dostupan u Awesome Ice Blue, Awesome Lilac i Awesome Navy bojama.

Pitanje: Kakav dizajn ima Samsung Galaxy A35?
Odgovor: Samsung Galaxy A35 će imati moderniji dizajn sa tanjim okvirima i „Key Island“ dizajnom okvira.

Pitanje: Kakve kamere će imati Samsung Galaxy A35?
Odgovor: Galaxy A35 će imati glavnu kameru od 50 MP sa OIS podrškom, dok će ostala dva senzora možda biti ultra-široki i makro kamere.

Pitanje: Koje specifikacije možemo očekivati kod Samsung Galaxy A35?
Odgovor: Očekuje se da će Galaxy A35 imati bateriju od 5000 mAh, podršku za brzo punjenje od 25 W i Qualcomm Snapdragon 1480 čip.