*EN Вештачка интелигенција

Firefox za Android sada podržava preko 450 ekstenzija za poboljšano iskustvo surfovanja

Summary

Google Chrome je široko prihvaćeni izbor browsera među većinom ljudi, ali za one koji traže alternativu, Mozilla Firefox browser je odlična opcija na Androidu. Nedavno, Firefox je uveo jedinstvenu mogućnost koju Chrome ne pruža – podršku za ekstenzije na mobilnim […]

Firefox za Android sada podržava preko 450 ekstenzija za poboljšano iskustvo surfovanja

Google Chrome je široko prihvaćeni izbor browsera među većinom ljudi, ali za one koji traže alternativu, Mozilla Firefox browser je odlična opcija na Androidu. Nedavno, Firefox je uveo jedinstvenu mogućnost koju Chrome ne pruža – podršku za ekstenzije na mobilnim uređajima.

Da biste poboljšali svoje iskustvo surfovanja webom, ekstenzije su od neprocenjive vrednosti. Međutim, korisnici Chrome za Android su bili ograničeni jer taj browser ne podržava ekstenzije. Ali sa najnovijom nadogradnjom, Firefox za Android je otvorio vrata i uveo više od 450 ekstenzija koje su sada dostupne korisnicima na stabilnoj grani.

Iako je Mozilla najavila da će biti dostupno mnogo ekstenzija kompatibilnih sa Androidom, broj dostupnih dodataka nadmašuje očekivanja. Sada korisnici mogu da instaliraju ekstenzije poput blokatora oglasa, menadžera lozinki, alata za prevođenje i mnoge druge.

Firefox je tim potezom omogućio da se njegovi korisnici prilagođavaju svojim potrebama i možda pronađu čak i bolje iskustvo nego što su očekivali. Ova inovacija će verovatno privući brojne korisnike koji žele više mogućnosti i personalizaciju u svom mobilnom surfovanju.

FAQ:

Q: Koje dodatke mogu da koristim na Firefox-u za Android?
A: Firefox za Android sada podržava preko 450 ekstenzija. Neke od popularnih dodataka su blokatori oglasa, menadžeri lozinki, alati za prevođenje i mnoge druge.

Q: Da li moram da platim za ekstenzije na Firefox-u za Android?
A: Ne, većina ekstenzija na Firefox-u za Android su besplatne za preuzimanje i korišćenje.

Q: Da li će biti još ekstenzija dostupnih u budućnosti?
A: S obzirom na otvorenu prirodu platforme Firefox-a, može se očekivati da će biti više ekstenzija dostupnih u budućnosti. Mozilla redovno radi na unapređenju browsera i podršci za dodatke.