*EN Вештачка интелигенција

Motorola objavila listu uređaja koji će dobiti Android 14

Summary

Motorola je konačno objavila listu pametnih telefona koji će dobiti Android 14 ažuriranje. Iako ova lista nije dostupna na zvaničnom veb-sajtu Motorole, korisnicima se pruža uvid u to koji uređaji mogu očekivati najnoviji operativni sistem. Važno je napomenuti da se […]

Motorola objavila listu uređaja koji će dobiti Android 14

Motorola je konačno objavila listu pametnih telefona koji će dobiti Android 14 ažuriranje. Iako ova lista nije dostupna na zvaničnom veb-sajtu Motorole, korisnicima se pruža uvid u to koji uređaji mogu očekivati najnoviji operativni sistem. Važno je napomenuti da se lista ne sastoji od konkretnih vremenskih okvira, što stavlja korisnike u neizvesnost u vezi sa dolaskom ažuriranja na njihove uređaje.

Na listi se nalaze Motorola Razr telefoni, Motorola Edge serija telefona i G serija telefona. Među uređajima su Motorola Edge+ (2023), Motorola Edge (2023), Moto G (2023) i mnogi drugi. Pored toga, nedavna ažuriranja su već stigla na neke od tih uređaja, kao što je Moto G53 koji je dobio Android 14 ažuriranje. Moto G54 je dobio beta verziju putem Motorolinog Feedback Network-a, što ukazuje na trenutna ispitivanja.

Važno je napomenuti da je ova lista podložna proširenju u budućnosti. Trenutno odsustvo vašeg uređaja na listi ne znači da neće dobiti Android 14, ali možda će ažuriranje stići malo kasnije. Preporuka za korisnike Motorole je da prate zvanična obaveštenja o puštanju Androida 14 za svoje specifične uređaje.

U svetlu najnovijeg ažuriranja, Motorola se pridružuje drugim brendovima koji već prelaze na Android 14. To je dobra vest za vlasnike navedenih uređaja, jer će im ovo ažuriranje doneti poboljšane funkcionalnosti i mogućnosti. Ostanite u toku i obratite pažnju na sve obaveštenja koja stižu od Motorole kako biste pravovremeno ažurirali svoj pametni telefon na najnoviji operativni sistem.

Česta pitanja (FAQ):

1. Koje pametne telefone će Motorola ažurirati na Android 14?
Motorola će ažurirati telefone iz serije Motorola Razr, Motorola Edge serije telefona i G serije telefona. Među tim uređajima su Motorola Edge+ (2023), Motorola Edge (2023), Moto G (2023) i mnogi drugi.

2. Kada će biti dostupno ažuriranje na Android 14 za moj uređaj?
Trenutno nije dato konkretno vreme za dolazak ažuriranja na pojedinačne uređaje. Motorola nije objavila zvaničnu listu sa vremenskim okvirom za Android 14.

3. Moj uređaj nije naveden na listi. Da li to znači da neće dobiti Android 14?
Nije nužno. Lista se može proširiti u budućnosti. Ako vaš uređaj trenutno nije naveden na listi, to ne znači da neće dobiti ažuriranje, već samo da može stići malo kasnije. Preporuka je da pratite zvanična obaveštenja od Motorole za ažuriranje na Android 14.

4. Da li postoji mogućnost da učestvujem u beta testiranju Androida 14?
Motorola je putem Motorolinog Feedback Network-a omogućila beta verziju Androida 14 za Moto G54. To ukazuje na trenutna ispitivanja sistema. Možda će u budućnosti biti sličnih mogućnosti za druge modele.

5. Koji su benefiti ažuriranja na Android 14?
Ažuriranje na Android 14 donosi poboljšane funkcionalnosti i mogućnosti za pametne telefone. Detaljnije informacije o novim funkcijama i poboljšanjima mogu se pronaći u obaveštenjima i izdanjima Motorole.

Srodni linkovi:
Motorola zvanični veb-sajt