*EN Вештачка интелигенција

Misteriozni Kirin 9000W čip: Šta nam donosi Huawei MatePad Pro tablet?

Summary

Huawei MatePad Pro tablet je novi uređaj koji koristi misteriozni Kirin 9000W procesor, navodno usmeren ka visokom segmentu tržišta. Sa veličinom ekrana od 13,2 inča i relativno visokom cenom, ovaj tablet privlači zahtevne korisnike. Trenutno je dostupan u Maleziji, Indoneziji […]

Misteriozni Kirin 9000W čip: Šta nam donosi Huawei MatePad Pro tablet?

Huawei MatePad Pro tablet je novi uređaj koji koristi misteriozni Kirin 9000W procesor, navodno usmeren ka visokom segmentu tržišta. Sa veličinom ekrana od 13,2 inča i relativno visokom cenom, ovaj tablet privlači zahtevne korisnike. Trenutno je dostupan u Maleziji, Indoneziji i Saudijskoj Arabiji.

Glavna razlika između MatePad Pro uređaja sa Kirin 9000W i verzija sa Kirin 9000S čipom je nedostatak 4G/LTE povezivanja i mogućnosti za mobilnu mrežu kod prvih. Ova razlika može ukazivati na to da Kirin 9000W čip dolazi sa onemogućenim ugrađenim modemom.

Specifikacije Kirin 9000W SoC-a nisu otkrivene od strane Huaweija, ali pretpostavlja se da ima sličan broj opšte namenskih jezgara kao i originalni Kirin 9000 čip. Takođe, zbog svoje namene u tabletima, verovatno ima veći termalni omotač od Kirin 9000S ili Kirin 9000 čipa, što omogućava bolje rashlađivanje.

Iako je nedostatak detaljnih informacija o Kirin 9000W čipu pomalo tajan, Huawei MatePad Pro tablet svakako obećava vrhunske performanse i zadovoljstvo zahtevnim korisnicima. Ostaje nam da vidimo kako će se novi procesor pokazati u praksi i da li će doneti nove inovacije u svetu tableta.

Često postavljana pitanja o Huawei MatePad Pro tabletu:

1. Koji procesor koristi Huawei MatePad Pro tablet?
– Huawei MatePad Pro tablet koristi Kirin 9000W procesor.

2. Kolika je veličina ekrana na Huawei MatePad Pro tabletu?
– Huawei MatePad Pro tablet ima veličinu ekrana od 13,2 inča.

3. Gde je trenutno dostupan Huawei MatePad Pro tablet?
– Trenutno je Huawei MatePad Pro tablet dostupan u Maleziji, Indoneziji i Saudijskoj Arabiji.

4. Kakva je glavna razlika između MatePad Pro verzija sa Kirin 9000W i Kirin 9000S čipovima?
– Glavna razlika je u tome što MatePad Pro uređaji sa Kirin 9000W čipom nemaju 4G/LTE povezivanje i mogućnost za mobilnu mrežu.

5. Šta se pretpostavlja o specifikacijama Kirin 9000W SoC-a?
– Specifikacije Kirin 9000W SoC-a nisu otkrivene od strane Huaweija, ali se pretpostavlja da ima sličan broj opšte namenskih jezgara kao i originalni Kirin 9000 čip. Takođe se veruje da ima veći termalni omotač koji omogućava bolje rashlađivanje.

6. Kakve performanse i zadovoljstvo možemo očekivati od Huawei MatePad Pro tableta?
– Iako nisu dostupne detaljne informacije o Kirin 9000W čipu, Huawei MatePad Pro tablet obećava vrhunske performanse i zadovoljstvo zahtevnim korisnicima.

7. Da li se očekuju nove inovacije u svetu tableta sa Kirin 9000W procesorom?
– Ostaje nam da vidimo kako će se novi Kirin 9000W procesor pokazati u praksi i da li će doneti nove inovacije u svetu tableta.

Definicija:
– Kirin 9000W procesor: Procesor koji se koristi u Huawei MatePad Pro tabletu, sa još nepoznatim specifikacijama.

Preporučeni linkovi:
Huawei – Oficijalna Huawei stranica sa detaljnim informacijama o njihovim proizvodima i uslugama.