*EN Вештачка интелигенција

Microsoftov PC Manager: Aplikacija za optimizaciju performansi računara

Summary

Microsoft je nedavno predstavio svoju novu aplikaciju PC Manager, koja je namenjena poboljšanju performansi računara koji koriste Windows 10 i Windows 11 operativne sisteme. Umesto da se fokusira samo na osnovno održavanje sistema, Microsoft PC Manager pruža širok spektar funkcija […]

Microsoftov PC Manager: Aplikacija za optimizaciju performansi računara

Microsoft je nedavno predstavio svoju novu aplikaciju PC Manager, koja je namenjena poboljšanju performansi računara koji koriste Windows 10 i Windows 11 operativne sisteme. Umesto da se fokusira samo na osnovno održavanje sistema, Microsoft PC Manager pruža širok spektar funkcija koje mogu unaprediti performanse računara.

Aplikacija nudi „one-click“ rešenje za optimizaciju performansi i poboljšanje iskorišćenosti RAM-a. Takođe, korisnicima omogućava da jednostavno obrišu nepotrebne fajlove sa diska i prevaziđu probleme koji se mogu javiti na operativnom sistemu. Microsoft PC Manager takođe ima ugrađenu antivirus zaštitu, čime se dodatno obezbeđuje sigurnost računara.

Jedna od zanimljivih funkcija PC Manager aplikacije je lebdeći toolbar koji prikazuje iskorišćenost RAM-a. Ovaj toolbar takođe pruža link za Snipping Tool, kao i mogućnost pinovanja ili kačenja omiljenih sajtova za brz pristup. Ove dodatne funkcije mogu korisnicima značajno olakšati rad i optimizovati njihovo iskustvo sa računarom.

Iako je aplikacija prvobitno bila dostupna samo u Kini, Microsoft planira da je proširi na druge regione. Već sada je dostupna za preuzimanje iz Microsoft Store-a, što omogućava svim korisnicima da je isprobaju i iskoriste sve njene funkcije.

U suštini, Microsoft PC Manager je savršeno rešenje za sve one koji žele da jednostavno unaprede performanse svog računara. Sa brojnim funkcijama koje nudi, ova aplikacija može pomoći korisnicima da održe svoj sistem u najboljem mogućem stanju i optimizuju svoje iskustvo pri radu sa Windows operativnim sistemom.

FAQ:

1. Šta je Microsoft PC Manager?
Microsoft PC Manager je nova aplikacija koja je namenjena poboljšanju performansi računara koji koriste Windows 10 i Windows 11 operativne sisteme.

2. Koje funkcije nudi Microsoft PC Manager?
Aplikacija nudi „one-click“ rešenje za optimizaciju performansi i poboljšanje iskorišćenosti RAM-a. Takođe, omogućava brisanje nepotrebnih fajlova sa diska i rešavanje problema koji se mogu javiti na operativnom sistemu. Takođe ima ugrađenu antivirus zaštitu.

3. Koje su dodatne funkcije PC Manager aplikacije?
Jedna od zanimljivih funkcija je lebdeći toolbar koji prikazuje iskorišćenost RAM-a. Ovaj toolbar takođe pruža link za Snipping Tool, kao i mogućnost pinovanja ili kačenja omiljenih sajtova za brz pristup.

4. Gde mogu preuzeti Microsoft PC Manager?
Microsoft PC Manager je dostupan za preuzimanje iz Microsoft Store-a.

Srodni linkovi:
Microsoft