*EN Вештачка интелигенција

Microsoftov Copilot stigao na Android: Pomoćnik za sve vaše potrebe!

Summary

Microsoft je nedavno predstavio svoju najnoviju aplikaciju, Copilot, na Android mobilnim uređajima. Ova AI četbot alatka, koja radi na najnovijim GPT-4 i DALL-E 3 modelima kompanije OpenAI, ima mnogo funkcionalnosti – od pomoći u pisanju koda do generisanja slika iz […]

Microsoftov Copilot stigao na Android: Pomoćnik za sve vaše potrebe!

Microsoft je nedavno predstavio svoju najnoviju aplikaciju, Copilot, na Android mobilnim uređajima. Ova AI četbot alatka, koja radi na najnovijim GPT-4 i DALL-E 3 modelima kompanije OpenAI, ima mnogo funkcionalnosti – od pomoći u pisanju koda do generisanja slika iz tekstualnih opisa.

Copilot je besplatna aplikacija koja se može preuzeti sa Google Play prodavnice i ne zahteva Microsoft nalog za prijavljivanje. Iako je predstavljanje mobilne verzije bilo bez formalnih najava, aplikacija je već primećena i dostupna za preuzimanje.

Do sada Copilot nije dostupan na iOS platformi, ali se očekuje da će uskoro biti objavljen i za Apple uređaje. Microsoft tek treba da objavi detalje o datumu objave za iOS verziju.

Ova mobilna verzija Copilota ima veliki potencijal, s obzirom na to da je Microsoft već uveo ovu alatku na Windows 10, Edge, Microsoft 365 proizvode i Windows 11. Sada, sa dolaskom na Android, Copilot će postati dostupan na još milijardu uređaja koji podržavaju AI asistenta.

Osim već poznatih funkcionalnosti, poput rezimiranja video snimaka i kreiranja pesama, Copilot će podržavati sve funkcije koje su dostupne i na desktop verziji. Na taj način korisnici će moći da koriste sve prednosti ove aplikacije i na mobilnim uređajima.

Sa Copilotom, Microsoft želi da olakša rad korisnicima, bilo da se radi o programerima, marketinškim stručnjacima ili svakodnevnim korisnicima. Ova aplikacija pruža sveobuhvatnu podršku i pomoć za različite zadatke i potrebe.

**FAQ:**

Q: Gde mogu preuzeti Microsoftovu Copilot aplikaciju na Androidu?
A: Copilot aplikaciju možete preuzeti sa Google Play prodavnice.

Q: Da li je Copilot besplatna aplikacija?
A: Da, Copilot je besplatna za preuzimanje.

Q: Da li je potreban Microsoft nalog za prijavljivanje?
A: Ne, Copilot ne zahteva Microsoft nalog.