*EN Вештачка интелигенција

Microsoft omogućava svim preduzećima pristup Office funkcijama koje pokreće veštačka inteligencija

Summary

Microsoft je nedavno lansirao svoj Copilot za Microsoft 365, softver koji pokreće veštačka inteligencija i omogućava korisnicima pristup različitim Office funkcijama. U početku, ova opcija bila dostupna samo poslovnim korisnicima koji su se obavezali na najmanje 300 korisnika i platili […]

Microsoft omogućava svim preduzećima pristup Office funkcijama koje pokreće veštačka inteligencija

Microsoft je nedavno lansirao svoj Copilot za Microsoft 365, softver koji pokreće veštačka inteligencija i omogućava korisnicima pristup različitim Office funkcijama. U početku, ova opcija bila dostupna samo poslovnim korisnicima koji su se obavezali na najmanje 300 korisnika i platili minimalni trošak od 9.000 dolara.

Međutim, nakon sve većeg interesovanja malih i srednjih preduzeća, Microsoft je rešio da proširi mogućnosti Copilota. Sada je dostupan svim preduzećima, bez obzira na njihovu veličinu ili broj korisnika. Ova promena će omogućiti malim i srednjim preduzećima da iskoriste sve prednosti Microsoftovog pomoćnika zasnovanog na veštačkoj inteligenciji u svom radu.

Copilot za Microsoft 365 koristi napredne algoritme veštačke inteligencije kako bi pružio korisnicima efikasniju podršku prilikom korišćenja različitih Office funkcionalnosti. Na taj način, korisnici će moći da unaprede svoju produktivnost i efikasnost u svakodnevnim poslovnim zadacima.

Ova odluka Microsofta je od velikog značaja za razvoj malih i srednjih preduzeća. Ovi biznisi često nemaju resurse ili finansijska sredstva da angažuju posebne timove za podršku ili implementaciju naprednih softverskih rešenja. Zbog toga, omogućavanje pristupa Copilotu svim preduzećima će im omogućiti jednostavniji i efikasniji način rada, bez dodatnih troškova ili komplikacija.

Microsoft ostaje lider u razvoju softvera zasnovanih na veštačkoj inteligenciji, a proširenje Copilota na sve preduzeća svakako je korak ka ostvarenju tog cilja. Ova promena će omogućiti širem spektru preduzeća da iskoristi prednosti ove inovativne tehnologije i unapredi svoje poslovanje.

Microsoft Copilot za Microsoft 365: Često postavljana pitanja

1. Šta je Microsoft Copilot za Microsoft 365?
Microsoft Copilot za Microsoft 365 je softver koji koristi veštačku inteligenciju kako bi korisnicima pružio podršku prilikom korišćenja različitih Office funkcionalnosti. Ovaj alat omogućava efikasnije i produktivnije obavljanje poslovnih zadataka.

2. Koje su prednosti korišćenja Copilota za Microsoft 365?
Korišćenje Copilota za Microsoft 365 omogućava korisnicima da unaprede svoju produktivnost i efikasnost u svakodnevnim poslovnim zadacima. Napredni algoritmi veštačke inteligencije pružaju podršku pri korišćenju Office funkcionalnosti, omogućavajući jednostavniji način rada.

3. Da li je Copilot za Microsoft 365 dostupan samo poslovnim korisnicima?
Ne, ranije je Copilot za Microsoft 365 bio dostupan samo poslovnim korisnicima koji su se obavezali na najmanje 300 korisnika i platili minimalni trošak od 9.000 dolara. Međutim, Microsoft je proširio mogućnosti Copilota kako bi bio dostupan svim preduzećima, bez obzira na njihovu veličinu ili broj korisnika.

4. Koje su prednosti za mala i srednja preduzeća?
Odluka Microsofta da omogući pristup Copilotu svim preduzećima, bez obzira na veličinu ili broj korisnika, predstavlja važan korak za razvoj malih i srednjih preduzeća. Ove kompanije često nemaju dovoljno resursa ili finansijska sredstva za implementaciju naprednih softverskih rešenja ili angažovanje posebnih timova za podršku. Copilot će im omogućiti jednostavniji i efikasniji način rada, bez dodatnih troškova ili komplikacija.

5. Kako će ova promena doprineti poslovanju preduzeća?
Proširenje Copilota na sve preduzeća omogući će širem spektru kompanija da iskoristi prednosti veštačke inteligencije i unapredi svoje poslovanje. Korisnici će moći da povećaju produktivnost i efikasnost u svakodnevnim poslovnim zadacima, uz podršku Copilota za Microsoft 365.

Sugestije za dodatna čitanja:
Microsoft – Zvanična stranica kompanije Microsoft.
Microsoft 365 – Dodatne informacije o Microsoft 365 paketu proizvoda.
Veštačka inteligencija od strane Microsofta – Informacije o razvoju veštačke inteligencije od strane Microsofta.