*EN Вештачка интелигенција

Novi taster Copilot unosi promene u Windows tastaturu

Summary

Jusuf Mehdi, korporativni potpredsednik Microsofta i direktor marketinga za potrošače, objavio je da će se na Windows tastaturi za računar uvesti nova značajna promena nakon gotovo tri decenije. Umesto standardnih citata, ovde možemo reći da je Mehdi naglasio da će […]

Novi taster Copilot unosi promene u Windows tastaturu

Jusuf Mehdi, korporativni potpredsednik Microsofta i direktor marketinga za potrošače, objavio je da će se na Windows tastaturi za računar uvesti nova značajna promena nakon gotovo tri decenije. Umesto standardnih citata, ovde možemo reći da je Mehdi naglasio da će ova promena omogućiti ljudima da se lakše integrišu u svet veštačke inteligencije.

Microsoft je odlučio da uvede AI tehnologiju u korporativni sektor i stoga je u julu najavljena mesečna pretplata za generativni Copilot podržan veštačkom inteligencijom. Ovaj alat omogućava kreiranje prezentacija, pisanje dokumenata, sumiranje on-line sastanaka i sortiranje dolaznih mejlova. Trenutno se testira među poslovnim klijentima, kao što su General Motors i Goodyear.

Ova promena na Windows tastaturi predstavlja važan korak za Microsoft, koji se trudi da unapredi korisničko iskustvo i omogući ljudima da efikasnije koriste veštačku inteligenciju. Uvođenje tastera Copilot omogućava brže obavljanje svakodnevnih zadataka i olakšava rad u digitalnom okruženju.

Očekuje se da će ta nova promena doprineti širem usvajanju veštačke inteligencije u poslovnom svetu i pružiti nove mogućnosti kada je reč o produktivnosti i kreativnosti. Uz pomoć AI tehnologije, korisnici će moći da efikasno obavljaju zadatke i optimizuju svoje radne procese.

FAQ:
Q: Šta je taster Copilot?
A: Taster Copilot je nova značajka na Windows tastaturi koja omogućava lakše korišćenje veštačke inteligencije i brže obavljanje svakodnevnih zadataka.

Q: Koja je svrha tastera Copilot?
A: Svrha tastera Copilot je da omogući korisnicima da efikasnije koriste veštačku inteligenciju i da brže obavljaju radne zadatke.

Q: Kako se taster Copilot koristi?
A: Taster Copilot se koristi tako što pruža funkcionalnosti kao što su kreiranje prezentacija, pisanje dokumenata, sumiranje on-line sastanaka i sortiranje dolaznih mejlova uz pomoć veštačke inteligencije.