*EN Вештачка интелигенција

Microsoft predstavio Copilot: Besplatan AI chatbot dostupan svima

Summary

Izvor: Microsoft Microsoft je nedavno lansirao Copilot aplikaciju, inovativan AI chatbot dostupan putem Google Play prodavnice i sopstvenog domena copilot.microsoft.com. Ova aplikacija omogućava korisnicima pristup Copilot AI alatu bez potrebe za korišćenjem Bing pretraživača. Copilot je predstavljen kao pogodna alternativa […]

Microsoft predstavio Copilot: Besplatan AI chatbot dostupan svima

Izvor: Microsoft

Microsoft je nedavno lansirao Copilot aplikaciju, inovativan AI chatbot dostupan putem Google Play prodavnice i sopstvenog domena copilot.microsoft.com. Ova aplikacija omogućava korisnicima pristup Copilot AI alatu bez potrebe za korišćenjem Bing pretraživača.

Copilot je predstavljen kao pogodna alternativa ChatGPT-u, omogućavajući korisnicima upotrebu AI modela za generisanje slika DALL-E 3, kao i pristup najnovijem GPT-4 modelu. Ono što je posebno značajno jeste da je Copilot besplatan za korišćenje, dok se njegove konkurentske usluge obično naplaćuju.

Microsoft je lansirao Copilot aplikaciju samo nekoliko nedelja nakon predstavljanja rebrandiranog Bing Chata. Korisnici mogu odmah preuzeti ovu aplikaciju i početi da je koriste bez potrebe za prijavom putem Microsoft naloga. Ubrzo nakon lansiranja, Copilot je privukao više od 100.000 korisnika, što je impresivno dostignuće u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Trenutno, Copilot je dostupan samo za Android operativni sistem, ali korisnici Apple uređaja mogu koristiti ovu uslugu putem Bing pretraživača na svojim iPhone ili iPad uređajima.

Ovaj AI chatbot obećava da će pružiti korisnicima brzo i efikasno iskustvo pretrage i generisanja sadržaja. Dostupnost Copilota bez ikakve nadoknade pruža mogućnost da svi korisnici iskoriste sve prednosti veštačke inteligencije, što je zapanjujuće jer konkurentske usluge obično zahtevaju plaćanje. Microsoft nastavlja da demonstira svoju inovativnost i liderstvo na polju veštačke inteligencije, čineći je sve dostupnijom i pristupačnijom svima.

FAQ:
1. Koje su prednosti korišćenja Copilot AI chatbota?
Copilot AI chatbot pruža brzo i efikasno iskustvo pretrage i generisanja sadržaja korisnicima. Dostupan je bez ikakve nadoknade, što omogućava svima da iskoriste sve prednosti veštačke inteligencije.

2. Kako mogu preuzeti Copilot aplikaciju?
Copilot aplikaciju možete preuzeti putem Google Play prodavnice ili posetom sopstvenog domena copilot.microsoft.com.

3. Da li je Copilot dostupan za iOS operativni sistem?
Trenutno, Copilot nije dostupan za iOS operativni sistem, ali korisnici Apple uređaja mogu koristiti ovu uslugu putem Bing pretraživača na svojim iPhone ili iPad uređajima.