*EN Вештачка интелигенција

Novi alat za mobilne uređaje: Microsoftova AI aplikacija Copilot stiže na Android

Summary

Microsoft je objavio mobilnu verziju svog popularnog alata Copilot za Android mobilne uređaje. Ova AI chatbot aplikacija, koja se oslanja na najnovije modele OpenAI GPT-4 i DALL-E 3, omogućava korisnicima da dobiju pomoć u raznim zadacima, poput pisanja koda i […]

Novi alat za mobilne uređaje: Microsoftova AI aplikacija Copilot stiže na Android

Microsoft je objavio mobilnu verziju svog popularnog alata Copilot za Android mobilne uređaje. Ova AI chatbot aplikacija, koja se oslanja na najnovije modele OpenAI GPT-4 i DALL-E 3, omogućava korisnicima da dobiju pomoć u raznim zadacima, poput pisanja koda i kreiranja marketinške e-pošte.

Copilot takođe ima impresivnu mogućnost generisanja slika na osnovu jednostavnih tekstualnih opisa i zahteva. Aplikacija je besplatna i dostupna za preuzimanje iz Google Play prodavnice, a posebno je značajno to što ne zahteva Microsoft nalog za prijavljivanje, što olakšava pristup korisnicima.

Iako se mobilna verzija Copilot-a trenutno može koristiti samo na Android uređajima, Microsoft se nada da će u budućnosti biti dostupna i na iOS platformi. Detalji o tome kada će aplikacija biti dostupna na iPhone-u još uvek nisu objavljeni.

Ova mobilna verzija Copilot-a naišla je na veliko interesovanje korisnika zbog svojih moćnih mogućnosti i jednostavnosti korišćenja. Microsoft nastavlja da unapređuje svoje AI tehnologije kako bi korisnicima pružio još više alata za efikasno obavljanje različitih zadataka.

FAQ

Šta je Copilot aplikacija?

Copilot je AI chatbot aplikacija kompanije Microsoft koja korisnicima pomaže u različitim zadacima, kao što su pisanje koda i kreiranje marketinške e-pošte.

Koje modele AI koristi Copilot?

Copilot koristi najnovije modele OpenAI GPT-4 i DALL-E 3 kako bi pružio napredne funkcionalnosti korisnicima.

Gde mogu preuzeti Copilot aplikaciju za Android?

Copilot aplikaciju možete preuzeti iz Google Play prodavnice.

Da li je Copilot aplikacija besplatna?

Da, Copilot aplikacija je besplatna za preuzimanje i korišćenje.

Da li je potreban Microsoft nalog za korišćenje Copilot aplikacije?

Ne, Copilot aplikacija ne zahteva Microsoft nalog za prijavljivanje.