*EN Вештачка интелигенција

Majkrosoft planira da u Noutped ugradi virtuelnog asistenta na bazi veštačke inteligencije

Summary

Majkrosoft, poznati američki tehnološki div iz Redmonda, ima velike planove za svoju popularnu aplikaciju za uređivanje teksta Noutped. Kompanija planira da unapredi ovu aplikaciju tako što će u nju ugraditi virtuelnog asistenta zasnovanog na veštačkoj inteligenciji (AI). Ovaj virtuelni asistent, […]

Majkrosoft planira da u Noutped ugradi virtuelnog asistenta na bazi veštačke inteligencije

Majkrosoft, poznati američki tehnološki div iz Redmonda, ima velike planove za svoju popularnu aplikaciju za uređivanje teksta Noutped. Kompanija planira da unapredi ovu aplikaciju tako što će u nju ugraditi virtuelnog asistenta zasnovanog na veštačkoj inteligenciji (AI). Ovaj virtuelni asistent, nazvan Korajter (Cowriter), ima za cilj da poboljša korisničko iskustvo prilikom pisanja i uređivanja teksta.

Korajter koristi najnovija dostignuća u oblasti veštačke inteligencije kako bi pružio korisnicima pomoć u kreiranju kvalitetnih tekstova. Ovaj inteligentni asistent može da predloži reči, ispravi gramatičke greške i ponudi stilističke sugestije kako bi tekst bio što bolji i razumljiviji. Korajter funkcioniše kao neprekidan pratilac korisnika u procesu pisanja, pružajući dragocene savete i podršku u realnom vremenu.

Ova nova funkcionalnost će biti od velike koristi svima koji se bave pisanjem, bilo da su to novinari, pisci, studenti ili stručnjaci iz različitih oblasti. Virtuelni asistent Korajter će omogućiti efikasnije pisanje, smanjiti vreme potrebno za uređivanje i poboljšati kvalitet teksta. To će korisnicima omogućiti da se fokusiraju na suštinu svog rada, a da se ne brinu o tehničkim detaljima.

Majkrosoft se trudi da unapredi svoje proizvode i da prati najnovije trendove u tehnologiji. Uvođenje virtuelnog asistenta Korajtera u Noutped je samo jedan od primera kako kompanija koristi veštačku inteligenciju kako bi poboljšala korisničko iskustvo i olakšala svakodnevni rad milionima ljudi širom sveta.

FAQ

Šta je Korajter?

Korajter je virtuelni asistent na bazi veštačke inteligencije, koji je razvila kompanija Majkrosoft. On pruža podršku korisnicima u procesu pisanja i uređivanja teksta.

Koja je svrha Korajtera?

Glavna svrha Korajtera je da poboljša korisničko iskustvo prilikom pisanja i uređivanja teksta. On pruža korisne sugestije za poboljšanje gramatike, stila i razumljivosti teksta.

Ko će koristiti Korajtera?

Korajter će biti koristan svima koji se bave pisanjem, uključujući novinare, pisce, studente i stručnjake iz različitih oblasti.