*EN Вештачка интелигенција

Pomak granica: Honor predstavlja Magic6 seriju sa moćnim Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom i periskopskom kamerom od 180MP

Summary

Honor je nedavno predstavio svoju najnoviju Magic6 seriju pametnih telefona, koja kombinuje vrhunski hardver sa inovativnim funkcijama. Ovi telefoni su pokretani trenutno vodećim Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom, obezbeđujući snagu i performanse u premium klasi. Jedna od najimpresivnijih karakteristika […]

Pomak granica: Honor predstavlja Magic6 seriju sa moćnim Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom i periskopskom kamerom od 180MP

Honor je nedavno predstavio svoju najnoviju Magic6 seriju pametnih telefona, koja kombinuje vrhunski hardver sa inovativnim funkcijama. Ovi telefoni su pokretani trenutno vodećim Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom, obezbeđujući snagu i performanse u premium klasi.

Jedna od najimpresivnijih karakteristika Magic6 i 6 Pro telefona je sistem kamera. I dok originalni članak navodi periskopsku kameru od 180MP, ona je zapravo najmoćnija karakteristika Magic6 Pro verzije. Ovaj telefon ima periskopsko sočivo sa optičkim zumom od 2,5X i digitalnim zumom do 100X. Osim toga, tu je i glavni senzor od 50MP sa promenljivim otvorom blende, kao i ultraširoko sočivo od 50MP.

Ekran je takođe impresivan, sa dimenzijama od 6,8 inča i rezolucijom od 1.264 X 2.800 piksela. Ono što se ističe je varijabilna brzina osvežavanja do 120Hz, što omogućava fluidno i brzo korisničko iskustvo. Ekran takođe podržava HDR sadržaj sa neverovatnih 5.000 nita lokalnog maksimalnog osvetljenja.

Magic6 serija telefona dolazi sa Honor-ovim novim MagicOS 8.0, baziranim na operativnom sistemu Android 14. Kupci mogu birati između različitih konfiguracija u pogledu RAM-a i skladišnog prostora.

Sa svojim impresivnim specifikacijama i inovativnim funkcijama, Honor Magic6 serija pomera granice pametnih telefona i pruža korisnicima jedinstveno iskustvo.

FAQ:

1. Koja je glavna karakteristika Honor Magic6 serije?

Osnovna karakteristika Honor Magic6 serije je snažan Snapdragon 8 Gen 3 čipset i periskopska kamera od 180MP (kod Pro verzije).

2. Koji je operativni sistem na Honor Magic6 telefonima?

Magic6 telefoni dolaze sa Honor-ovim MagicOS 8.0, zasnovanim na operativnom sistemu Android 14.

3. Koje su opcije za RAM i skladištenje dostupne na Magic6 telefonima?

Budući kupci mogu izabrati između 12 i 16 GB RAM-a, kao i do 1TB prostora za skladištenje podataka na Pro modelu.

4. Koje boje su dostupne za Honor Magic6 telefone?

Honor Magic6 i 6 Pro telefoni dolaze u crnoj, zelenoj, plavoj, ljubičastoj i beloj boji.

5. Kada će se Honor Magic6 telefoni pojaviti na tržištu?

Prodaja Honor Magic6 telefona trebala bi da počne 18. januara.