*EN Вештачка интелигенција

Najzanimljiviji proizvodi sa CES-a 2022

Summary

Upravo je završen najveći Sajam potrošačke elektronike (CES) koji se tradicionalno održava svake godine u Las Vegasu i okuplja proizvođače iz celog sveta. Ova svečanost tehnologije pruža platformu za predstavljanje najnovijih proizvoda iz raznih industrija, od televizora i robotskih usisivača, […]

Najzanimljiviji proizvodi sa CES-a 2022

Upravo je završen najveći Sajam potrošačke elektronike (CES) koji se tradicionalno održava svake godine u Las Vegasu i okuplja proizvođače iz celog sveta. Ova svečanost tehnologije pruža platformu za predstavljanje najnovijih proizvoda iz raznih industrija, od televizora i robotskih usisivača, do električnih vozila i džinovskih bagera.

Među mnoštvom fascinantnih inovacija i uređaja, izdvojili smo nekoliko najzanimljivijih proizvoda prikazanih na ovogodišnjem CES-u, koji su samo delić ukupne ponude prikazane na sajmu.

1. Futuristički TV ekrani koji savijaju stvarnost – Proizvođači televizora predstavili su revolucionarne ekrane koji se mogu savijati i prilagođavati različitim prostorima. Sa ultra tankim dizajnom i kristalno jasnim slikama, ovi novi TV ekrani pružaju neverovatno iskustvo gledanja.

2. Pametni roboti za kućanstvo – Predstavljeni su pametni roboti koji mogu obavljati različite zadatke u kući, kao što su usisavanje, brisanje, pa čak i kuvanje. Ovi inovativni roboti koriste veštačku inteligenciju i senzore kako bi prilagodili svoje radnje okolini.

3. Električna vozila sledeće generacije – Proizvođači automobila su izložili najnovije modele električnih vozila koji obećavaju impresivne performanse i veći domet. Inovativnim tehnologijama i naprednim baterijama, ova vozila donose održivu budućnost mobilnosti.

Prikazani proizvodi na CES-u ove godine samo su vrh ledenog brega. Sajam je impresivna demonstracija tehnoloških dostignuća iz celog sveta, a svake godine donosi nove inovacije koje mogu promeniti naš način života.

FAQ

Q: Gde se održava CES?
A: CES se tradicionalno održava u Las Vegasu.

Q: Ko može izlagati na CES-u?
A: Proizvođači iz celog sveta mogu izlagati svoje proizvode na CES-u.

Q: Kako se pametni roboti koriste u kućanstvu?
A: Pametni roboti mogu obavljati različite zadatke u kući, poput usisavanja, brisanja i kuvanja, koristeći veštačku inteligenciju i senzore.

Q: Koje su prednosti električnih vozila?
A: Električna vozila obećavaju impresivne performanse, veći domet i održivu budućnost mobilnosti.