*EN Вештачка интелигенција

Noviteti iz Logitech G serije: Pro X TKL tastatura i Pro X Superlight 2 miš

Summary

Tehnološki napredak konstantno donosi inovacije u elektronici i materijalima, što omogućava i unapređenje postojećih i novih uređaja. U gaming svetu, vodeći proizvođači se stalno trude da ponude nešto novo, bolje ili drugačije kako bi motivisali gamere da zamene svoju postojeću […]

Noviteti iz Logitech G serije: Pro X TKL tastatura i Pro X Superlight 2 miš

Tehnološki napredak konstantno donosi inovacije u elektronici i materijalima, što omogućava i unapređenje postojećih i novih uređaja. U gaming svetu, vodeći proizvođači se stalno trude da ponude nešto novo, bolje ili drugačije kako bi motivisali gamere da zamene svoju postojeću opremu. Logitech, jedan od lidera u industriji, redovno izbacuje nove modele periferija koje su prilagođene profesionalnim gejmerima ali i korisnicima koji žele vrhunske performanse.

U nedavnom testiranju, fokus smo stavili na dve Logitech G periferije sa Pro oznakom – Pro X TKL Lightspeed tastaturu i Pro X Superlight 2 miš. Ove periferije su posebno zanimljive hardcore gejmerima, kao i onima koji žele vrhunsku preciznost i performanse. Otkrijte šta ih čini posebnim i zašto biste razmislili o zameni svoje trenutne tastature i miša za ove modele.

Logitech Pro X Superlight 2 miš je naslednik popularnog G Pro miša. Sa svedenim dizajnom i minimalnim brojem tastera, originalni G Pro miš je bio fokusiran na performanse. Pro X Superlight 2 predstavlja evoluciju tog koncepta, nudeći značajna poboljšanja. Miš je srednje veličine i simetričnog oblika, što ga čini udobnim za sve korisnike, bez obzira na njihovu šaku. Sa glatkom plastikom i opcionalnim gumiranim nalepnicama, ovaj miš pruža čvrst i precizan klik, sa izuzetnom brzinom kretanja zahvaljujući laganoj težini od samo 60g. Takođe dolazi sa punjivom baterijom koja omogućava do 95 sati konstantnog korišćenja.

Logitech Pro X TKL Lightspeed tastatura je kompaktna tastatura sa bezžičnom povezivošću. Njen dizajn je minimalistički, ali pruža izuzetan osećaj prilikom kucanja. Sa hibridnim optičko-mehaničkim tasterima i Lightspeed vezom, ova tastatura pruža izuzetno brz i precizan odziv. Takođe dolazi sa kvalitetnom futrolom za nošenje.

Logitech Pro X serija periferija je dizajnirana za profesionalne gejmere, ali će zadovoljiti i sve korisnike koji žele vrhunske performanse i preciznost. Sa naprednom tehnologijom i inovativnim dizajnom, ove periferije pružaju neophodne alate za poboljšanje vašeg gejming iskustva.

Često postavljana pitanja (FAQ)

– Da li Pro X Superlight 2 miš podržava levoruke korisnike?
Da, Pro X Superlight 2 miš je simetričan i može se koristiti i od strane levorukih korisnika.

– Koliko dugo traje baterija na Pro X Superlight 2 mišu?
Pro X Superlight 2 miš dolazi sa punjivom baterijom koja omogućuje do 95 sati konstantnog korišćenja.

– Da li Pro X TKL Lightspeed tastatura dolazi sa futrolom?
Da, Pro X TKL Lightspeed tastatura dolazi sa kvalitetnom futrolom za nošenje.

– Koji je odzivni odnosno odziv senzora na tastaturi i mišu?
Pro X TKL Lightspeed tastatura i Pro X Superlight 2 miš imaju izvanredan odziv i pružaju vrhunske performanse.

– Da li Logitech Pro X serija periferija ima neke mane?
Pro X serija periferija je visokokvalitetna i pažljivo dizajnirana, tako da nema bitnih mana.

– Da li se periferije iz Pro X serije mogu koristiti i za druge namene osim gejminga?
Da, periferije iz Pro X serije su prilagođene profesionalnim gejmerima, ali su isto tako odličan izbor za korisnike koji žele vrhunske performanse i preciznost u svakodnevnom korišćenju.