*EN Вештачка интелигенција

Revolucionarna LG UltraGear OLED monitora za vrhunsko gejming iskustvo

Summary

Kompanija LG Electronics je predstavila najnovije modele UltraGear OLED monitora dizajniranih za besprekorno gejming iskustvo. Javnost će biti oduševljena novim 4K gejming monitorom od 32 inča (model 32GS95UE), koji pruža sve što gejmeri mogu poželeti – refresh rate od 240Hz, […]

Revolucionarna LG UltraGear OLED monitora za vrhunsko gejming iskustvo

Kompanija LG Electronics je predstavila najnovije modele UltraGear OLED monitora dizajniranih za besprekorno gejming iskustvo. Javnost će biti oduševljena novim 4K gejming monitorom od 32 inča (model 32GS95UE), koji pruža sve što gejmeri mogu poželeti – refresh rate od 240Hz, ultra-brzo vreme odziva od 0,03 milisekunde, LG Dual-Hz funkciju i Pixel Sound tehnologiju.

Ovaj revolucionarni model ima novu Dual-Hz funkciju koja korisnicima omogućava da jednostavno promene rezoluciju sa 4K na Full-HD u skladu sa potrebama igre. Takođe, UltraGear OLED monitor od 32 inča ima nevjerojatno vreme odziva od 0,03 milisekunde, što obezbeđuje jasnoću slike i tečne pokrete. Uz LG OLED tehnologiju samosvetlećih piksela, kontrast i boje su impresivni, pružajući potpuno novo vizuelno iskustvo.

Dva nova modela sa ultra zakrivljenim ekranom od 39 i 34 inča donose još više uzbudljive gejming avanture. Zahvaljujući zakrivljenosti ekrana od 800R, 21:9 aspect ratio-u i UltraWide Quad-HD rezoluciji, korisnici će doživeti realan i intenzivan gejming doživljaj. Ovi modeli takođe imaju LG Anti-Glare & Low Reflection zaštitu za optimalni prikaz slike.

Ne samo da su LG UltraGear OLED monitori tehnički superiorni, već imaju i inovativan dizajn. Njihova zadnja strana ima novi Unity Hexagonal dizajn koji kombinuje elegantnu estetiku i fleksibilnost povezivanja. Postolje monitora je tanje, što pruža stabilnost i uštedu prostora. Takođe, monitor se može rotirati i podešavati po visini, pružajući korisnicima veću funkcionalnost.

Kompanija LG ima raznovrsnu ponudu modela UltraGear OLED monitora za sve gejmerske potrebe. Od modela od 27 do 45 inča, svi ovi monitori pružaju izuzetno gejming iskustvo sa odličnom kvalitetom slike. Zahvaljujući VESA DisplayHDR True Black 400 sertifikatu, dubina slike i detalji u mračnim scenama su poboljšani.

Nova postava LG UltraGear OLED monitora osigurava vrhunsko gejming iskustvo sa revolucionarnim tehnologijama i različitim formama. Kompanija LG nastavlja da se razvija kako bi pružila neverovatno audio-vizuelno iskustvo korisnicima.