*EN Вештачка интелигенција

LG Qube: Novi pregled projektor TV alternativa

Summary

Specifikacije, resolucija i kontrast Specifikacije: Uvodimo novi projektor LG Qube sa specifikacijama koje će vas oduševiti. Rezolucija ovog projektora je 4K Ultra HD (UHD), pružajući neverovatnu sliku sa velikim brojem detalja. Sve to dolazi sa osvetljenjem od moćnih 500 ANSI […]

LG Qube: Novi pregled projektor TV alternativa

Specifikacije, resolucija i kontrast

Specifikacije:

Uvodimo novi projektor LG Qube sa specifikacijama koje će vas oduševiti. Rezolucija ovog projektora je 4K Ultra HD (UHD), pružajući neverovatnu sliku sa velikim brojem detalja. Sve to dolazi sa osvetljenjem od moćnih 500 ANSI lumena i kontrastnim odnosom od 450.000:1. Impresivna veličina projekora je 135x135x80mm, dok je težina samo 1.49kg. Sa ekranom veličine od 50 do 120 inča, možete prilagoditi veličinu slike tako da odgovara vašem prostoru. Ovo je projektor koji daje ogroman izbor i neverovatno kvalitetnu sliku.

Snaga zvuka i podrška za HDMI

Snaga zvuka:

Dok uživate u neverovatnoj slici, ne zaboravite da je snaga zvuka podjednako važna. LG Qube dolazi sa 3W Mono zvučnikom koji pruža izuzetnu audio kvalitetu. Ovo vam omogućava da uživate u svojim omiljenim filmovima, serijama i video sadržajima bez potrebe za dodatnim zvučnicima.

Podrška za HDMI:

LG Qube takođe dolazi sa podrškom za HDMI sa eARC/USB-C. Ovo vam omogućava da jednostavno povežete vaše omiljene uređaje i komponente i iskusite visokokvalitetni sadržaj na velikom ekranu. Bez obzira da li želite da se igrate na konzoli, gledate filmove sa Blu-ray reprodukcije ili strimujete svoje omiljene emisije na TV-u, LG Qube vam pruža sve potrebne priključke i fleksibilnost.

TV alternativa za manje i srednje prostorije

Projektor LG Qube nije samo projektor, već i održiva TV alternativa za manje i srednje prostorije. Sa njegovom izuzetno fleksibilnom projekcijom od 50 do 120 inča, možete se prepustiti potpunoj kinematografskoj atmosferi u udobnosti svog doma. LG Qube pruža neverovatan kvalitet slike, impresivnu pokrivenost boja i intuitivno korisničko iskustvo putem webOS 6.0 platforme.

Sve u svemu, LG Qube je projektor koji pruža resoluciju 4K Ultra HD, impresivan kontrast i fleksibilnu projekciju, čineći ga idealnom TV alternativom za manje i srednje životne prostore.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Koje su specifikacije LG Qube projektora?

LG Qube projektor ima rezoluciju 4K (UHD) pri 3.840×2.160, osvetljenošću od 500 ANSI lumena, odnosom kontrasta od 450.000:1, veličinom od 135x135x80mm i težinom od 1.49kg, veličinom ekrana koja se kreće od 50 do 120 inča, HDR10, 3W Mono zvučnikom, webOS 6.0 i ulaznom podrškom za HDMI sa eARC/USB-C.

Da li LG Qube projektor može zameniti televizor u većini prostorija?

Da, LG Qube projektor može biti odlična alternativa televizoru u manjim i srednjim prostorijama. Sa fleksibilnom projekcijom od 50 do 120 inča i visokom rezolucijom, pruža kinematografsko iskustvo u udobnosti vašeg doma.

Da li LG Qube projektor ima podršku za HDMI?

Da, LG Qube projektor ima podršku za HDMI sa eARC/USB-C, omogućavajući vam da lako povežete svoje omiljene uređaje i doživite visokokvalitetne sadržaje na velikom ekranu.