*EN Вештачка интелигенција

LG predstavlja revolucionarni CineBeam Qube projektor

Summary

Kompanija LG Electronics (LG) je nedavno predstavila svoj najnoviji lifestyle projektor, inovativni LG CineBeam Qube (model HU710PB). Ovaj impresivan 4K projektor ima sposobnost da transformiše svaki unutrašnji prostor u pravi bioskop, pružajući ne samo visokokvalitetne projekcije, već i eleganciju i […]

LG predstavlja revolucionarni CineBeam Qube projektor

Kompanija LG Electronics (LG) je nedavno predstavila svoj najnoviji lifestyle projektor, inovativni LG CineBeam Qube (model HU710PB). Ovaj impresivan 4K projektor ima sposobnost da transformiše svaki unutrašnji prostor u pravi bioskop, pružajući ne samo visokokvalitetne projekcije, već i eleganciju i modernost.

Iako je jedan od najmanjih projektorjen na tržištu, LG CineBeam Qube ima moćnu prednost – mogućnost projekcije slika visoke rezolucije 4K UHD do veličine 120 inča. Zahvaljujući RGB laserskom izvoru svetla i naprednim LG tehnologijama oštrine slike, ovaj model pruža izuzetno jasan prikaz, sa neverovatnim kontrastom od 450.000:1 i impresivnom reprodukcijom boja od 154 posto DCI-P3 palete boja.

Ovaj projektor se ističe po svojoj preciznosti pri prikazu boja, omogućavajući da filmovi i drugi sadržaji budu prikazani tačno onako kako su zamislili njihovi kreatori. Sa bogatim bojama i dubokom crnom, svaka scena dobija dodatnu dubinu i živopisnost. Uz to, LG 4K projektor dolazi i sa automatskim podešavanjem ekrana, koje omogućava fokusiranje slike za optimalno iskustvo gledanja.

Pored svojih impresivnih performansi, ovaj uređaj radi na LG webOS 6.0 platformi, pružajući korisnicima intuitivan nadzor i jednostavan pristup raznovrsnom izboru striming servisa, kao što su Netflix, Disney+, Prime Video i YouTube. Takođe, projektor ima mogućnost mapiranja slike, što omogućava da se zadivljujuće digitalne slike prikažu i ulepšaju svaki ambijent.

„LG CineBeam Qube je revolucionarni projektor koji zadovoljava sve potrebe potrošača, bio da se radi o velikim ili manjim prostorima. Ova nova, unapređena generacija projektorja obogaćuje raznovrsne životne stilove kroz izvanrednu integraciju u prostor i pruža nezaboravno iskustvo bioskopa u svakoj sobi“, izjavio je IS Lee, potpredsednik i šef IT poslovne jedinice kompanije LG Electronics Business Solutions.

Najnoviji LG CineBeam Qube projektor će biti izložen na sajmu CES 2024 u Las Vegasu, od 9. do 12. januara, gde će posetioci imati priliku da se dive i isprobaju ovaj napredni uređaj.

FAQ:
Q: Koji je model projektor?
A: Model projektorja je LG CineBeam Qube (model HU710PB).
Q: Koje rezolucije može da projektuje?
A: Projektor može da projektuje slike rezolucije 4K UHD (3.840 x 2.160) veličine do 120 inča.
Q: Koje tehnologije koristi za prikaz slike?
A: Projektor koristi RGB laserski izvor svetlosti i LG tehnologije za oštrinu slike.
Q: Sa kojim servisima za strimovanje je kompatibilan?
A: Projektor je kompatibilan sa servisima kao što su Netflix, Disney+, Prime Video i YouTube.
Q: Gde će biti izložen projektor?
A: Projektor će biti izložen na sajmu CES 2024 u Las Vegasu od 9. do 12. januara.