*EN Вештачка интелигенција

Revolucionarni laptop sa dvostrukim ekranom – Nova era mobilnog računarstva

Summary

Uživajte u novom dobu mobilnog računarstva sa laptopom koji menja pravila igre Predstavljamo vam najnoviji model laptopa koji će promeniti vašu percepciju mobilnog računarstva – Yoga Book 9i. Ovaj laptop dolazi sa dvostrukim ekranom i više modova korišćenja, predstavljajući novu […]

Revolucionarni laptop sa dvostrukim ekranom – Nova era mobilnog računarstva

Uživajte u novom dobu mobilnog računarstva sa laptopom koji menja pravila igre

Predstavljamo vam najnoviji model laptopa koji će promeniti vašu percepciju mobilnog računarstva – Yoga Book 9i. Ovaj laptop dolazi sa dvostrukim ekranom i više modova korišćenja, predstavljajući novu eru u svetu računarstva.

Dvostruki 13,3-inčni PureSight OLED ekrani pružaju vam neverovatnu svestranost i mogućnost da obavljate više zadataka istovremeno. Bez obzira da li želite da radite, igrate video igre ili gledate filmove, ovaj laptop će vas impresionirati visokokvalitetnim slikama i detaljima.

Pokretan najnovijim Intel Core procesorima 13. generacije i podržan Intel Evo platformom, Yoga Book 9i pruža vamneverovatnu brzinu i efikasnost rada. Sa pripadajućim dodacima kao što su odvojiva Bluetooth tastatura, olovka, miš i folija, ovo je laptop koji će ispuniti sve vaše potrebe.

Osim vrhunske tehnologije, Yoga Book 9i donosi i vrhunski zvuk. Dolby Atmos i Bowers & Wilkins zvučnici će vam pružiti vrhunsko audio iskustvo koje će vas potpuno uroniti u svet igara, filma ili muzike.

Sa Dual PureSight 2.8K OLED ekranima osetljivim na dodir i konvertibilnim dizajnom, ovaj laptop je savršen za obavljanje više zadataka u pokretu. Neograničene mogućnosti i neverovatna zabava upotpunjuju iskustvo koje će vam promeniti način na koji radite i zabavljate se na računaru.

Uđite u budućnost mobilnog računarstva sa Yoga Book 9i – laptopom koji će vas oduševiti sa svojom fleksibilnošću, vrhunskim performansama i beskrajnim mogućnostima.

Često postavljana pitanja (FAQ)

1. Koliko dugo traje baterija Yoga Book 9i laptopa?

Yoga Book 9i dolazi sa baterijom koja vam omogućava do 15 sati neprekidnog korišćenja. Bez brige o konstantnom punjenju, ovaj laptop je idealan za dugotrajne radne sesije ili putovanja.

2. Da li tastatura može biti odvojena od laptopa?

Da, Yoga Book 9i dolazi sa odvojivom Bluetooth tastaturom koju možete koristiti samostalno ili je povezati sa laptopom po potrebi. Ovo vam omogućava veću fleksibilnost prilikom kucanja ili uživanja u tablet modu.

3. Da li laptop podržava upotrebu olovke?

Da, Yoga Book 9i dolazi sa olovkom koja vam omogućava jednostavno i precizno korišćenje na ekranu osetljivom na dodir. Olovka je savršena za skiciranje, beleške ili bilo kakvo drugo kreativno izražavanje.

4. Kako se prelazi između različitih modova korišćenja?

Yoga Book 9i ima intuitivan sistem za prelazak između različitih modova korišćenja. Jednostavnim koracima možete prebaciti laptop u tablet mod, postaviti ga u „šator“ mod za gledanje filmova ili koristiti tradicionalni laptop mod za radne zadatke.

5. Da li laptop podržava bežično punjenje?

Nažalost, Yoga Book 9i trenutno ne podržava bežično punjenje. Međutim, sposobnost baterije da izdrži do 15 sati neprekidnog korišćenja čini ovaj laptop vrlo pogodnim za različite situacije bez potrebe za čestim punjenjem.