*EN Вештачка интелигенција

Novi izazov za pevača Uroša Živkovića: Poređenje između poznatih ličnosti

Summary

Ekipa Grandovog portala postavila je pevaču Urošu Živkoviću zanimljivo pitanje „ili-ili“, kako bi saznali njegove preferencije u poređenju poznatih ličnosti. Uroš je pokazao svoju originalnost i iskrenost u odgovorima, što je nekoliko puta nasmejalo prisutne. Prvo pitanje glasilo je: „Katarina […]

Novi izazov za pevača Uroša Živkovića: Poređenje između poznatih ličnosti

Ekipa Grandovog portala postavila je pevaču Urošu Živkoviću zanimljivo pitanje „ili-ili“, kako bi saznali njegove preferencije u poređenju poznatih ličnosti. Uroš je pokazao svoju originalnost i iskrenost u odgovorima, što je nekoliko puta nasmejalo prisutne.

Prvo pitanje glasilo je: „Katarina Živković ili Aleksandra Prijović?“ Uroš je odgovorio bez razmišljanja – Katarina Živković. Sledeće pitanje je bilo mnogo teže, tražilo je od pevača da izabere između stajlinga Cece Ražnatović i Jelene Karleuše. Uroš nije imao lakoću u donošenju odluke, ali je na kraju izabrao stil Cecinog oblačenja.

Nakon toga, usledila su pitanja koja su se odnosila na Urošovu ličnost i preferencije. Pevač je sa osmehom priznao da preferira rakiju i kafanu u odnosu na pivo i kućnu žurku. Takođe, odabrao je crnu boju u poređenju sa plavom. Kada je reč o mestu življenja, Uroš je pokazao malo razmišljanja, ali se na kraju odlučio za grad, iako ima posebnu vezu sa selom.

Ovo je samo nekoliko od odgovora koje je Uroš dao tokom ovog zabavnog izazova. Uroševi izbori su dostupni u videu na početku teksta. Potrebno je samo jedno klikanje kako biste saznali više.

FAQ:
1. Šta je „ili-ili“ igra?
„ili-ili“ igra je igra poređenja između dve ili više opcija. Učesnici igre trebaju da odaberu jednu od opcija kao svoj izbor.

2. Ko je Uroš Živković?
Uroš Živković je pevač koji je poznat po svom originalnom i iskrenom pristupu muzici.

3. Ko su Katarina Živković i Aleksandra Prijović?
Katarina Živković i Aleksandra Prijović su takođe popularne pevačice na srpskoj javnoj sceni.

4. Šta je stajling?
Stajling se odnosi na način oblačenja i kombinaciju odeće, obuće i modnih dodataka koje osoba odabere za određeni izgled.

5. Šta je „kafana“?
Kafana je tradicionalno srpsko mesto okupljanja, gde se može uživati u hrani, piću i muzici.

Source: [Grand Online](https://grand.online/)