*EN Вештачка интелигенција

Hisense C1 laserski mini projektor: Kino iskustvo u udobnosti doma

Summary

Izvor: Hisense Kompanija Hisense, poznata po vrhunskim televizorima svih dijagonala, uskoro će proširiti svoju ponudu novim proizvodom – kućnim laserskim projektorima. Prvi u nizu je Hisense C1 laserski mini projektor, koji će biti dostupan već početkom 2024. godine. Ovaj projektor […]

Hisense C1 laserski mini projektor: Kino iskustvo u udobnosti doma

Izvor: Hisense

Kompanija Hisense, poznata po vrhunskim televizorima svih dijagonala, uskoro će proširiti svoju ponudu novim proizvodom – kućnim laserskim projektorima. Prvi u nizu je Hisense C1 laserski mini projektor, koji će biti dostupan već početkom 2024. godine. Ovaj projektor predstavlja sveobuhvatno i kvalitetno rešenje za kućno gledanje filmova, serija i drugih video sadržaja, pružajući bezgranično uživanje u vizuelnom iskustvu.

Hisense C1 projekcija omogućava prikaz slike veličine od 65 do 300 inča, odnosno od 1,6 do 7,6 metara. Za optimalan prikaz, dovoljan je samo zid (idealno bela boja), mada je korišćenje platna za projekciju takođe odličan izbor. Hisense C1 je prvi laserski mini projektor koji je dobio Dolby Vision sertifikat, obezbeđujući izuzetan kvalitet slike. Sa podrškom za 4K UHD rezoluciju, HDR10 sa 1.600 ANSI lumena osvetljenja slike i Dolby Atmos sertifikatom za vrhunski zvuk putem JBL zvučnika iz tri izvora, Hisense C1 će transformisati vaše gledanje video sadržaja.

Ovaj projektor takođe obezbeđuje autofokus slike, automatsko podešavanje slike u skladu sa pozadinom na kojoj se projekcija vrši, kao i Keystone Correction opciju za savršeno izravnavanje slike. Pored toga, Hisense C1 ima VIDAA U6 smart platformu koja omogućava strimovanje sadržaja sa popularnih digitalnih platformi kao što su Netflix, Disney+, Amazon Prime i YouTube. Takođe podržava aplikacije i igre putem Hisense prodavnice digitalnih sadržaja. Vlasnicima uređaja iPhone i Mac su na raspolaganju i funkcionalnosti Airplay 2 i Apple Home.

Sa svega četiri i po kilograma, Hisense C1 je kompaktan i lako prenosiv uređaj koji se može postaviti bilo gde u prostoriji. Uz kablansko povezivanje sa mrežom, projektor poseduje dva USB ulaza, dva HDMI ulaza (jedan od njih je 2.0), 3,5 milimetarski audio konektor, bežičnu mrežu i dva Mini Jack audio izlaza.

Hisense C1 dolazi sa daljinskim upravljačem, ali takođe se može kontrolisati i putem Amazon Alexa servisa. Sa sertifikatom trajanja lasera od najmanje 25.000 sati, tj. oko 1.050 dana neprekidne projekcije, Hisense C1 je uređaj koji će vam pružiti dugotrajno i zadovoljavajuće iskustvo gledanja.

Očekujte Hisense C1 laserski mini projektor već početkom 2024. godine – idealno vreme da se pripremite za najudobnije kućno kino iskustvo sa porodicom i prijateljima. Ostaje samo da padne sneg i da vaše kino iskustvo bude savršeno!

Frequently Asked Questions (FAQ)

1. Kakvu rezoluciju podržava Hisense C1 laserski mini projektor?

Hisense C1 laserski mini projektor podržava 4K UHD rezoluciju koja pruža izuzetno detaljne slike.

2. Koje su karakteristike Hisense C1 laserskog mini projektora?

Hisense C1 laserski mini projektor ima autofokus slike, automatsko podešavanje slike pozadini na kojoj se projekcija vrši i Keystone Correction opciju. Takođe, poseduje VIDAA U6 smart platformu za strimovanje sadržaja i podržava aplikacije i igre putem Hisense prodavnice digitalnih sadržaja.

3. Da li Hisense C1 laserski mini projektor podržava Dolby Vision?

Da, Hisense C1 laserski mini projektor podržava Dolby Vision, obezbeđujući izvanredan kvalitet slike.

4. Koliko dugo traje laser Hisense C1 projektor?

Hisense C1 laserski mini projektor je sertifikovan na najmanje 25.000 sati trajanja lasera, što je ekvivalentno oko 1.050 dana neprekidne projekcije ili tri godine gledanja bez prekida.