*EN Вештачка интелигенција

Novi Samsung TV ekrani donose revoluciju u kućnom bioskopu

Summary

Samsung je najavio najnovije linije TV ekrana, uključujući QLED, MICRO LED, OLED i Lifestyle ekrane, koje će biti predstavljene na sajmu CES 2024. Ovi ekrani predstavljaju novu eru veštačke inteligencije i nude brojne funkcije koje unapređuju naša životna iskustva. Izvršni […]

Novi Samsung TV ekrani donose revoluciju u kućnom bioskopu

Samsung je najavio najnovije linije TV ekrana, uključujući QLED, MICRO LED, OLED i Lifestyle ekrane, koje će biti predstavljene na sajmu CES 2024. Ovi ekrani predstavljaju novu eru veštačke inteligencije i nude brojne funkcije koje unapređuju naša životna iskustva.

Izvršni potpredsednik kompanije Samsung Electronics, SW Yong, naglasio je da se ne radi samo o vizuelnom kvalitetu ekrana, već o tome kako ekrani mogu unaprediti naše živote. AI ekrani kompanije Samsung su dizajnirani da postanu središnji deo naših domova, pružajući nam više fleksibilnosti i raznovrsnosti u svakodnevnom životu.

Najnoviji Samsung Neo QLED 8K televizori omogućavaju potpuni doživljaj sa vrhunskom slikom, premium audio tehnologijom i bogatim izborom aplikacija i usluga. Ovi televizori su opremljeni najinovativnijim Samsung TV procesorom do sada, koji pruža dvostruko veće performanse u odnosu na prethodnike. Sa unapređenim AI performansama, oni omogućavaju prikaz jasnih detalja na ekranu, uz poboljšanu rezoluciju i izoštrenje sadržaja.

Pored toga, Neo QLED 8K televizori dolaze sa skupom funkcija koje unapređuju kvalitet slike i dizajn, kao što su poboljšano povećanje rezolucije, elimnacija distorzije u sportskim sadržajima i naglašavanje detalja u brzopokretnim scenama.

Osim vrhunskog vizuelnog iskustva, ovi televizori takođe pružaju besprekoran audio kvalitet. Tehnologija Q-Symphony omogućava korisnicima da povežu više bežičnih zvučnika za savršenu sinhronizaciju zvuka, dok AI pojačivač dijaloga poboljšava kvalitet glasa na ekranu.

Kompanija Samsung je takođe unapredila iskustvo gledanja televizora sa platformom 2024 Tizen OS. Ova platforma nudi personalizovano iskustvo sadržaja i usluga, omogućavajući korisnicima da postave profil za personalizovane preporuke i prilagođeno celokupno iskustvo.

Uz sve ove inovacije, Samsung je takođe predstavio funkciju Samsung Daily+, koja pruža različite aktivnosti unutar doma, kao što su vežbanje, video pozivi i druge usluge, sve na jednom mestu. Takođe, Samsung televizori omogućavaju povezanost sa drugim uređajima u ekosistemu Samsung, pružajući veću prilagođljivost i praktičnost.

Ovi najnoviji Samsung TV ekrani donose revoluciju u kućnom bioskopu, pružajući nam neuporedivo iskustvo gledanja i zvuka. Sa funkcijama AI tehnologije i sofisticiranim dizajnom, ovi ekrani će definitivno preoblikovati našu percepciju mogućnosti pametnih ekrana.

FAQ

Šta su QLED ekrani?

QLED ekrani su televizori koji koriste tehnologiju kvantnih tačaka za poboljšanu reprodukciju boja i kontrasta.

Šta je AI tehnologija?

AI tehnologija se odnosi na veštačku inteligenciju, odnosno sposobnost mašina da obavljaju zadatke koji zahtevaju ljudsku inteligenciju.

Kako se povezuju Samsung TV ekrani sa drugim uređajima?

Samsung TV ekrani su kompatibilni sa drugim uređajima iz ekosistema Samsung, omogućavajući integrisanu vezu i prilagođavanje između televizora, pametnih telefona i nosivih uređaja.

Koje su prednosti Samsung Neo QLED 8K televizora?

Prednosti Samsung Neo QLED 8K televizora uključuju vrhunski kvalitet slike, premium audio tehnologiju, bogat izbor aplikacija i usluga, kao i poboljšane performanse AI tehnologije.