*EN Вештачка интелигенција

Samsung predstavlja revolucionarne ekrane – Pogled u budućnost tehnologije

Summary

Kompanija Samsung nedavno je najavila svoje najnovije linije QLED, MICRO LED, OLED i Lifestyle ekrana na prestižnom sajmu CES 2024. Ova vest predstavlja početak nove ere AI ekrana, zajedno sa predstavljanjem AI procesora sledeće generacije. Nova generacija ekrana donosi napredak […]

Samsung predstavlja revolucionarne ekrane – Pogled u budućnost tehnologije

Kompanija Samsung nedavno je najavila svoje najnovije linije QLED, MICRO LED, OLED i Lifestyle ekrana na prestižnom sajmu CES 2024. Ova vest predstavlja početak nove ere AI ekrana, zajedno sa predstavljanjem AI procesora sledeće generacije.

Nova generacija ekrana donosi napredak u kvalitetu slike i zvuka, ali to je samo početak. Ovi revolucionarni ekrani pokreće veštačka inteligencija, otvarajući vrata beskrajnim mogućnostima. Zahvaljujući Samsung Knox sistemu, ovi ekrani pružaju korisnicima sigurnost i podršku u ostvarivanju njihovih individualnih stilova života.

Sa novim AI procesorom, ovi ekrani ne samo da prikazuju sliku, već i analiziraju sadržaj kako bi pružili personalizovanu i optimizovanu korisničku izkušnju. Bilo da je u pitanju gledanje filmova, igranje igara ili upravljanje pametnim kućnim uređajima, ovi ekrani prepoznaju i prilagođavaju se korisničkim potrebama.

Jedinstvena kombinacija QLED, MICRO LED i OLED tehnologije omogućava živopisne boje, dublje crne nijanse i neverovatne detalje. Ovaj nivo kvaliteta slike postavlja novi standard za vizuelno iskustvo.

Samsungova vizija je da pruži korisnicima najbolju tehnologiju, ali i da transformiše način na koji interagujemo sa elektronikom u našem svakodnevnom životu. Sa ovim inovativnim ekranima, živimo u budućnosti već danas.

FAQ:

P: Šta je Samsung Knox sistem?
O: Samsung Knox sistem je sigurnosna platforma koja štiti korisničke podatke i uređaje od napada. Pr