*EN Вештачка интелигенција

LG predstavlja revolucionarne 4K smart monitore na CES 2024

Summary

Kompanija LG Electronics (LG) je nedavno oduševila posetioce sajma CES 2024 predstavljajući svoje najnovije 4K smart monitore pod brendom „MYVIEW“. Ovi monitori su dizajnirani sa fokusom na povećanje produktivnosti i pružanje optimalnog iskustva korisnicima. LG MyView smart monitori dolaze sa […]

LG predstavlja revolucionarne 4K smart monitore na CES 2024

Kompanija LG Electronics (LG) je nedavno oduševila posetioce sajma CES 2024 predstavljajući svoje najnovije 4K smart monitore pod brendom „MYVIEW“. Ovi monitori su dizajnirani sa fokusom na povećanje produktivnosti i pružanje optimalnog iskustva korisnicima.

LG MyView smart monitori dolaze sa webOS platformom koja omogućava pristup raznovrsnim korisnim funkcijama. Korisnici mogu strimovati filmove, pratiti sportske događaje, slušati muziku i čak raditi na daljinu, sve bez potrebe za povezivanjem sa računarom. Ovi monitori su savršeni za sve ljubitelje zabave i one koji žele da unaprede svoje radno okruženje.

Kvalitet slike na ovim monitorima je impresivan, zahvaljujući LG IPS 4K ekranima. Sa rezolucijom od 3,840×2,160 piksela, korisnici će doživeti sliku visoke definicije. Osim toga, monitori su dizajnirani sa tankim ivicama kako bi pružili maksimalno iskustvo gledanja bez ometanja.

Jedna od prednosti ovih monitora je ugrađeni webOS 23 operativni sistem. Korisnici će imati pristup popularnim servisima za strimovanje, kao i programima poput Microsoft 365 i Google kalendar. Takođe, monitori podržavaju bežično preslikavanje ekrana putem AirPlay 2 i Miracast tehnologije.

LG MyView smart monitori nude i mogućnost bežičnog povezivanja putem Wi-Fi i Bluetooth tehnologije. Takođe, neki modeli dolaze sa ugrađenom Full-HD web kamerom, koja je idealna za video konferencije i interaktivne aplikacije.

Kupci će biti oduševljeni izborom boja koje su dostupne za ove monitore. LG MyView modeli mogu biti u beloj, bež, roze i zelenoj boji, tako da će svako moći da pronađe monitor koji odgovara njihovom stilu i estetici.

Ukratko, LG MyView smart monitori su inovativni proizvodi koji pružaju vrhunsko korisničko iskustvo. Bilo da se bavite zabavom ili radite na daljinu, ovi monitori će zadovoljiti sve vaše potrebe. Posetite štand kompanije LG na sajmu CES 2024 u Las Vegasu od 9. do 12. januara da biste videli najnovije modele ovih monitora.

FAQ

Koja je rezolucija LG MyView smart monitora?

– Rezolucija ovih monitora je 4K UHD (3,840 x 2,160 piksela).

Koji operativni sistem podržavaju ovi monitori?

– Monitori podržavaju webOS 23 operativni sistem.

Da li monitori podržavaju bežično povezivanje?

– Da, monitori podržavaju Wi-Fi i Bluetooth tehnologiju.

Koje boje su dostupne za LG MyView smart monitore?

– Monitori su dostupni u beloj, bež, roze i zelenoj boji.