*EN Вештачка интелигенција

Kineske kompanije impresioniraju na Sajmu potrošačke elektronike 2024 u Las Vegasu

Summary

Kineske kompanije su iznenadile svetsku scenu predstavljanjem inovativnih tehnoloških proizvoda i rešenja na prestižnom Sajmu potrošačke elektronike (CES) 2024 u Las Vegasu. Ova izložba, koja svake godine privlači hiljade posetilaca i izlagača, postala je epicentar svetske visoke tehnologije. Više od […]

Kineske kompanije impresioniraju na Sajmu potrošačke elektronike 2024 u Las Vegasu

Kineske kompanije su iznenadile svetsku scenu predstavljanjem inovativnih tehnoloških proizvoda i rešenja na prestižnom Sajmu potrošačke elektronike (CES) 2024 u Las Vegasu. Ova izložba, koja svake godine privlači hiljade posetilaca i izlagača, postala je epicentar svetske visoke tehnologije.

Više od hiljadu kineskih kompanija iz različitih sektora industrije potrošačke elektronike učestvuje na ovom izuzetnom događaju. Među izlagačima su Lenovo, BOE, Hisense, TCL, Dreame, Yarbo, U Power i AIMA, samo da navedemo neke od njih.

Kompanija Lenovo je ostvarila značajan napredak u oblasti veštačke inteligencije (AI), predstavljajući više od 40 novih uređaja i rešenja koja su pokretana AI tehnologijom. Ovaj potez svedoči o sve većem značaju veštačke inteligencije u našim svakodnevnim životima.

Glavne teme kojima se Sajam potrošačke elektronike CES 2024 bavi su AI, mobilnost, održivost i inovacije u cilju rešavanja globalnih izazova. Panel diskusije održavaju se tokom trajanja sajma radi razmene ideja i razgovora o mogućnostima i izazovima koje donose nove tehnologije.

Kineske kompanije su pokazale da su lideri u oblasti tehnoloških inovacija koje mogu pozitivno uticati na naše živote. Njihovi proizvodi i rešenja su na granici između nauke i mašte, otvarajući vrata za nove mogućnosti i poboljšanje našeg svakodnevnog iskustva korišćenja elektronike.

FAQ:
Q: Koji su glavni subjekti na Sajmu potrošačke elektronike CES 2024?
A: Među glavnim izlagačima su kineske kompanije poput Lenovo, BOE, Hisense, TCL, Dreame, Yarbo, U Power i AIMA.

Q: Koja je glavna tema CES 2024?
A: Glavne teme obuhvataju veštačku inteligenciju (AI), mobilnost, održivost i inovacije za rešavanje globalnih izazova.

Q: Šta je održano tokom Sajma?
A: Tokom sajma održane su panel diskusije u kojima su razmatrane mogućnosti i izazovi novih tehnologija.