*EN Вештачка интелигенција

Novi Keychron Q1 HE tastatura sa prekidačima sa Hall efektom: Podešavajte svoje iskustvo kucanja

Summary

Specijalista za mehaničke tastature Keychron je upravo najavio Kickstarter kampanju za svoj najnoviji model tastature – Keychron Q1 HE. Ova inovativna tastatura donosi prekidače sa Hall efektom koji omogućavaju analognu reakciju na pritisak tastera, čineći kucanje još intuitivnijim i personalizovanim […]

Novi Keychron Q1 HE tastatura sa prekidačima sa Hall efektom: Podešavajte svoje iskustvo kucanja

Specijalista za mehaničke tastature Keychron je upravo najavio Kickstarter kampanju za svoj najnoviji model tastature – Keychron Q1 HE. Ova inovativna tastatura donosi prekidače sa Hall efektom koji omogućavaju analognu reakciju na pritisak tastera, čineći kucanje još intuitivnijim i personalizovanim iskustvom.

Tastatura Keychron Q1 HE dolazi u potpuno sastavljenom modelu koji se može nabaviti preko Kickstarter kampanje po ceni od 214 dolara. Takođe, dostupna je i verzija tastature bez prekidača ili tastera po ceni od 194 dolara. Ovim modelom, Keychron želi da omogući korisnicima da samostalno biraju i prilagođavaju svoje iskustvo kucanja.

Prekidači sa Hall efektom su značajni jer omogućavaju kucanje sa analognim pritiskom na tastere. Ovo znači da se razlikuje između nježnog i snažnog pritiska na svaki taster, pružajući veću preciznost i kontrolu prilikom kucanja.

Keychron Q1 HE je idealan izbor za bilo koga ko traži personalizovano iskustvo kucanja. Svaki korisnik može prilagoditi kako daleko želi da pritisne svaki taster, što doprinosi udobnosti i produktivnosti tokom kucanja. Ova tastatura se ističe u svetu mehaničkih tastatura, donoseći novi nivo fleksibilnosti i funkcionalnosti.

Pratite Kickstarter kampanju za Keychron Q1 HE tastaturu i iskoristite ovu priliku da prilagodite svoje iskustvo kucanja baš onako kako vi želite.