*EN Вештачка интелигенција

Kako ubrzati računar sa samo nekoliko klikova uz Microsoftovu aplikaciju PC Manager

Summary

Nakon dve godine testiranja, Microsoft je konačno lansirao dugo očekivanu aplikaciju PC Manager, koja je sada dostupna za preuzimanje putem Microsoft Store prodavnice. Ova aplikacija omogućava korisnicima da jednostavno poboljšaju performanse svog računara. PC Manager donosi nekoliko funkcija namenjenih održavanju […]

Kako ubrzati računar sa samo nekoliko klikova uz Microsoftovu aplikaciju PC Manager

Nakon dve godine testiranja, Microsoft je konačno lansirao dugo očekivanu aplikaciju PC Manager, koja je sada dostupna za preuzimanje putem Microsoft Store prodavnice. Ova aplikacija omogućava korisnicima da jednostavno poboljšaju performanse svog računara.

PC Manager donosi nekoliko funkcija namenjenih održavanju računara u dobrom stanju. Korisnici mogu optimizovati performanse i iskoristivost RAM memorije, očistiti nepotrebne fajlove sa računara, analizirati i rešiti probleme sa operativnim sistemom, kao i obezbediti antivirusnu zaštitu.

Pored osnovnog održavanja sistema, aplikacija nudi i dodatne funkcije. Tu se ubraja „plivajući“ toolbar sa indikatorom iskorišćenosti RAM-a, mogućnost „pinovanja“ prečica za brz pristup omiljenim sajtovima i alatima.

PC Manager je dostupan za operativne sisteme Windows 10 i Windows 11 (x64 i ARM). Korisnici mogu poboljšati performanse svojih računara i rešavati probleme u samo nekoliko klikova uz ovu intuitivnu aplikaciju.

Uz pomoć Microsoftove aplikacije PC Manager, održavanje računara postaje jednostavnije nego ikada pre. Bez obzira da li vam treba brže pokretanje sistema, više slobodnog prostora na disku ili ispravka problema sa operativnim sistemom, ova aplikacija vam pruža sve alate i mogućnosti za postizanje najboljih performansi.

Izgradite sigurnu i efikasnu radnu stanicu uz Microsoftovu aplikaciju PC Manager. Preuzmite je danas i poboljšajte svoje iskustvo korišćenja računara u samo nekoliko jednostavnih koraka.

FAQ Sekcija:

1. Šta je Microsoft PC Manager?
Microsoft PC Manager je aplikacija koja omogućava korisnicima da poboljšaju performanse svog računara. Ona pruža funkcije za optimizaciju RAM memorije, čišćenje nepotrebnih fajlova, analizu i rešavanje problema sa operativnim sistemom, kao i antivirusnu zaštitu.

2. Kako mogu preuzeti Microsoft PC Manager?
Microsoft PC Manager možete preuzeti putem Microsoft Store prodavnice.

3. Koji operativni sistemi podržavaju Microsoft PC Manager?
Microsoft PC Manager je dostupan za operativne sisteme Windows 10 i Windows 11 (x64 i ARM).

4. Koje alate i funkcije pruža Microsoft PC Manager?
Microsoft PC Manager pruža alate za optimizaciju performansi, čišćenje nepotrebnih fajlova, analizu i rešavanje problema sa operativnim sistemom, kao i antivirusnu zaštitu. Takođe, aplikacija nudi „plivajući“ toolbar sa indikatorom iskorišćenosti RAM-a i mogućnost „pinovanja“ prečica za brzi pristup omiljenim sajtovima i alatima.

Related links:
Microsoft
Microsoft Store