*EN Вештачка интелигенција

Epic Games vam poklanja novu besplatnu igru – The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition!

Summary

U okviru prazničnog darivanja, Epic Games je odlučio da obraduje sve gejmere i ponudi besplatnu video-igru The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition. Ova poslastica je dostupna na Epic Games prodavnici i može se preuzeti besplatno do danas do 17.00 časova. […]

Epic Games vam poklanja novu besplatnu igru – The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition!

U okviru prazničnog darivanja, Epic Games je odlučio da obraduje sve gejmere i ponudi besplatnu video-igru The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition. Ova poslastica je dostupna na Epic Games prodavnici i može se preuzeti besplatno do danas do 17.00 časova.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition je remaster originalne igre koja je izašla 2019. godine. Međutim, ova verzija ima bolju grafiku i sve DLC-ove koji su objavljeni do sada. Ovo je pucačina u svemiru sa prizorima koji se odlikuju „retrofuturističkim“ stilom. Igru je razvio studio Obsidian Entertainment, koji je poznat po stvaranju popularne Fallout franšize.

Ovo je fantastična prilika da istražite svet The Outer Worlds i uživate u akciji koju ova igra donosi. Iskusite avanturu u svemiru kao pripadnik Spacer’s Choice ekipe u potrazi za odgovorima i suočavanju sa izazovima koje vam postavlja ovaj univerzum.

Ne propustite ovu sjajnu ponudu koju pruža Epic Games i preuzmite The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition dok je još besplatna. Uživajte u kvalitetnoj grafici, uzbudljivoj priči i uzbudljivoj borbi u svemiru.

FAQ:

1. Kako mogu preuzeti besplatnu igru The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition?
Otvorite Epic Games prodavnicu, pronađite igru u ponudi besplatnih igara i kliknite na dugme za preuzimanje. Igra će biti dodata vašoj biblioteci i moći ćete da je igrate kad god želite.

2. Da li je ova verzija igre bolja od originala?
Da, The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition je remaster originalne igre i nudi bolju grafiku i sve DLC-ove koje je studio Obsidian Entertainment objavio.

3. Ko je razvio igru The Outer Worlds?
Igru je razvio studio Obsidian Entertainment, koji je poznat po stvaranju popularne Fallout franšize.

4. Koliko je vreme trajanja akcije u kojoj se igra može preuzeti besplatno?
The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition je besplatna do danas do 17.00 časova. Nakon toga, igra će biti plaćena.