*EN Вештачка интелигенција

JBL predstavlja Spinner BT: Bežičnu reprodukciju vinila uz minimalistički dizajn

Summary

JBL, autoritet u svetu bežične reprodukcije zvuka, je spojio najnoviju tehnologiju sa klasičnim audiofilskim dizajnom kako bi omogućio bežičnu reprodukciju vinila bez gubitka kvaliteta. Spinner BT je gramofon koji spaja tradicionalni šarm ove magične crne ploče sa modernom konektivnošću Bluetooth […]

JBL predstavlja Spinner BT: Bežičnu reprodukciju vinila uz minimalistički dizajn

JBL, autoritet u svetu bežične reprodukcije zvuka, je spojio najnoviju tehnologiju sa klasičnim audiofilskim dizajnom kako bi omogućio bežičnu reprodukciju vinila bez gubitka kvaliteta. Spinner BT je gramofon koji spaja tradicionalni šarm ove magične crne ploče sa modernom konektivnošću Bluetooth 5.2 tehnologije.

Uživanje u omiljenim vinilima nikada nije bilo lakše. Spinner BT olakšava život ljubiteljima muzike, eliminisajući potrebu za različitim kablovima i omogućavajući jednostavno povezivanje sa prenosnim zvučnicima i slušalicama. Takođe, za one koji se više vole držati tradicionalnih metoda, gramofon ima i žičanu vezu.

Osim praktičnosti, JBL je takođe mislio i na kvalitet zvuka. Spinner BT sadrži optički senzor brzine koji prati visinu tona i obezbeđuje visoko kvalitetnu reprodukciju omiljenih ploča u realnom vremenu. Da bi se osigurala neometana reprodukcija, gramofon ima minimalističko postolje sa posebnim nožicama koje apsorbuju vibracije i omogućavaju savršeno slušno iskustvo.

Dizajn Spinner BT gramofona je elegantan i modern, sa aluminijumskom pločom i ručicom, crnim postoljem i dodatnim zlatnim ili narandžastim detaljima koji dodaju poseban šarm. Ovaj minimalistički dizajn savršeno se uklapa u bilo koji prostor i dodaje notu elegancije.

Cena ovog spoja prošlosti i budućnosti iznosi 385 evra, ali za ljubitelje vinila to će biti vredna investicija jer će im omogućiti da uživaju u svojoj kolekciji ploča na jednostavan i moderan način. JBL Spinner BT je pravi primer kako se tradicija i inovacija mogu spojiti kako bi se pružilo najbolje iskustvo ljubiteljima muzike.

FAQ:

1. Šta je JBL Spinner BT?
JBL Spinner BT je gramofon koji omogućava bežičnu reprodukciju vinila putem Bluetooth 5.2 tehnologije, spajajući tradicionalni šarm gramofona sa modernom konektivnošću.

2. Kako se povezuje Spinner BT sa zvučnicima i slušalicama?
Spinner BT se jednostavno povezuje putem Bluetooth-a sa prenosnim zvučnicima i slušalicama, eliminirajući potrebu za različitim kablovima. Takođe, gramofon ima i žičanu vezu za one koji preferiraju tradicionalne metode.

3. Kako Spinner BT obezbeđuje visok kvalitet reprodukcije?
Gramofon ima optički senzor brzine koji prati visinu tona i omogućava visoko kvalitetnu reprodukciju omiljenih ploča u realnom vremenu. Takođe, minimalističko postolje sa posebnim nožicama apsorbuje vibracije i obezbeđuje neometano slušno iskustvo.

4. Kakav je dizajn Spinner BT gramofona?
Spinner BT ima elegantan i moderan dizajn sa aluminijumskom pločom i ručicom, crnim postoljem i dodatnim zlatnim ili narandžastim detaljima. Dizajn se lako uklapa u različite prostore i dodaje notu elegancije.

5. Koliko košta JBL Spinner BT?
Cena Spinner BT gramofona iznosi 385 evra. Iako je to investicija, ljubitelji vinila će smatrati da vredi svake pare jer im omogućava da uživaju u svojoj kolekciji ploča na jednostavan i moderan način.

Definicije ključnih pojmova:
– Bežična reprodukcija zvuka: Tehnologija koja omogućava reprodukciju zvuka bez upotrebe fizičkih kablova, koristeći bežične veze kao što je Bluetooth.
– Vinyl: Crna ploča od vinila koja sadrži snimljen zvuk, popularna forma reprodukcije muzike u prošlosti.
– Bluetooth: Tehnologija bežične komunikacije koja omogućava prenos podataka između elektronskih uređaja na kratkim udaljenostima.

Predloženi relevantni linkovi:
https://www.jbl.com (zvanična stranica JBL brenda)