*EN Вештачка интелигенција

Novi punjači za Samsung Galaxy S24 telefone

Summary

Prema poslednjim informacijama, zajedno sa predstavljanjem novih Samsung Galaxy S24 telefona, očekuju nas i dva potpuno nova modela punjača sa poboljšanim performansama. Umesto dosadašnjih brzina punjenja od 45W i 50W, novi punjači će imati snagu od 45W i 50W. Prvi […]

Novi punjači za Samsung Galaxy S24 telefone

Prema poslednjim informacijama, zajedno sa predstavljanjem novih Samsung Galaxy S24 telefona, očekuju nas i dva potpuno nova modela punjača sa poboljšanim performansama. Umesto dosadašnjih brzina punjenja od 45W i 50W, novi punjači će imati snagu od 45W i 50W.

Prvi model je „žični“ Samsung Charger Duo 50W (sa oznakom EP-T5020), koji dolazi sa dva USB-C porta. Ova karakteristika omogućava punjenje dva uređaja istovremeno, svaki sa snagom od 25W.

Drugi model je osveženi Samsung 45W Power Adapter, sa oznakom EP-T4511. Detalji o ovom modelu su još uvek nepoznati. Međutim, očekuje se da će imati jedan USB-C port, kao i prethodna verzija.

Važno je napomenuti da se ovi novi punjači neće nalaziti u pakovanju sa Samsung Galaxy S24 telefonima. Iz dosadašnjeg iskustva znamo da Samsung već nekoliko godina ne uključuje punjače u svoja pakovanja, slično kao i Apple.

Uz novu seriju pametnih telefona, Samsung će ponuditi mogućnost korisnicima da nadograde svoje punjače, ukoliko žele brže i efikasnije punjenje. Ovo može biti korisno posebno za one koji su uvek u pokretu i zavise od brzog punjenja svog mobilnog uređaja.

FAQ:
P: Koji su modeli punjača dolazi sa Samsung Galaxy S24 telefonima?
O: Novi punjači za Samsung Galaxy S24 telefone su „žični“ Samsung Charger Duo 50W (EP-T5020) i osveženi Samsung 45W Power Adapter (EP-T4511).

P: Da li će novi punjači biti uključeni u pakovanja Samsung Galaxy S24 telefona?
O: Ne, novi punjači se neće nalaziti u pakovanju sa Samsung Galaxy S24 telefonima. Samsung već nekoliko godina ne uključuje punjače u svoja pakovanja, kao što je slučaj i sa Apple-om.

P: Šta je karakteristično za prvi model punjača?
O: Prvi model punjača, Samsung Charger Duo 50W, dolazi sa dva USB-C porta i omogućava punjenje dva uređaja istovremeno sa snagom od 25W svaki.