*EN Вештачка интелигенција

Novi punjači za Samsung telefone će omogućiti brže punjenje

Summary

Prema najnovijim informacijama, Samsung je u toku sa razvojem novih punjača za svoje pametne telefone. Dva potpuno nova „žična“ punjača, koji će imati snagu od 45W i 50W, donose obećanje bržeg punjenja za korisnike. Prvi model, nazvan Samsung Charger Duo […]

Novi punjači za Samsung telefone će omogućiti brže punjenje

Prema najnovijim informacijama, Samsung je u toku sa razvojem novih punjača za svoje pametne telefone. Dva potpuno nova „žična“ punjača, koji će imati snagu od 45W i 50W, donose obećanje bržeg punjenja za korisnike.

Prvi model, nazvan Samsung Charger Duo 50W (oznaka EP-T5020), imaće dva USB-C porta, što omogućava punjenje uređaja sa po 25W snage. Ova mogućnost će biti posebno praktična kada su oba porta zauzeta, jer će istovremeno biti moguće puniti dva uređaja brzom brzinom.

Drugi model, osveženi Samsung 45W Power Adapter (oznaka EP-T4511), imaće jedan USB-C port. Iako još uvek nisu poznate tačne razlike u odnosu na stariji model, očekuje se da će ovaj punjač takođe omogućiti brže punjenje Samsung telefona.

Iako Samsung već nekoliko godina ne isporučuje punjače sa svojim telefonima, najnovije informacije sugeriraju da bi ovi novi punjači mogli biti dostupni kao opcionalni dodatak. Korisnici će imati mogućnost da samostalno nabave ove brže punjače i prilagode svoje potrebe.

Brže punjenje je jedna od glavnih prednosti ovih novih punjača, omogućavajući korisnicima da brzo napune svoje telefone i da manje vremena provode u čekanju. Ovo je posebno korisno u današnjem ubrzanom načinu života.

FAQ:

P: Da li će novi Samsung punjači biti isporučeni sa telefonom?
O: Iako trenutno nije potvrđeno, najnovije informacije sugerišu da bi ovi novi punjači mogli biti dostupni kao opcionalni dodatak, a ne kao deo standardnog pakovanja.

P: Kakva je glavna prednost novih punjača?
O: Glavna prednost novih punjača je brže punjenje, koje omogućava korisnicima da manje vremena provode u čekanju i da svoje telefone brzo napune.

P: Koliko snage imaju novi Samsung punjači?
O: Prvi model, Samsung Charger Duo 50W, ima snagu od 50W, dok drugi model, Samsung 45W Power Adapter, ima snagu od 45W.

P: Koji portovi se nalaze na novom Samsung punjaču Duo 50W?
O: Samsung Charger Duo 50W ima dva USB-C porta, što omogućava punjenje uređaja sa po 25W snage.