*EN Вештачка интелигенција

Novi iPhone SE 4 sa većom baterijom i naprednim funkcijama

Summary

Poslednje vesti o novom modelu iPhone SE 4 iz kompanije Apple obećavaju velike promene i poboljšanja u odnosu na prethodne modele. Prema dobro obaveštenim izvorima iz sveta tehnologije, novi iPhone SE 4 će biti opremljen baterijom iz iPhone 14 modela, […]

Novi iPhone SE 4 sa većom baterijom i naprednim funkcijama

Poslednje vesti o novom modelu iPhone SE 4 iz kompanije Apple obećavaju velike promene i poboljšanja u odnosu na prethodne modele. Prema dobro obaveštenim izvorima iz sveta tehnologije, novi iPhone SE 4 će biti opremljen baterijom iz iPhone 14 modela, što će omogućiti veći kapacitet i duže trajanje baterije.

Litijum-jonska baterija koja se nalazi u iPhone 14 modelu ima kapacitet od 3.279 mAh, što je značajno povećanje u odnosu na prethodni model iPhone SE 3 koji ima bateriju kapaciteta od 2.018 mAh. Ovo će predstavljati značajno poboljšanje u pogledu trajanja baterije za novi iPhone SE 4.

Pored veće baterije, postoje i glasine o drugim naprednim funkcijama koje će biti dostupne na novom modelu. Jedna od njih uključuje OLED ekran proizveden od strane kompanije BOE, koji će doneti izuzetno kvalitetan prikaz slika i boja.

Takođe, očekuje se da će iPhone SE 4 imati opciju „Action Button“ i USB C priključak, što će dodatno obogatiti funkcionalnost i poboljšati korisničko iskustvo.

Iako se informacije o novom modelu još uvek moraju potvrditi, očekuje se da će iPhone SE 4 postaviti novi standard u proizvodnji pristupačnih pametnih telefona, nudeći napredne funkcije i vrhunsko iskustvo po povoljnoj ceni.

FAQ:

Q: Kada očekujemo na tržištu novi iPhone SE 4?
A: Novi iPhone SE 4 se očekuje na tržištu naredne, 2024. godine.

Q: Koliki je kapacitet baterije u novom iPhone SE 4?
A: Novi iPhone SE 4 će imati bateriju kapaciteta od 3.279 mAh.

Q: Koji su mogući napredni funkcije novog modela iPhone SE 4?
A: Novi model iPhone SE 4 bi mogao imati OLED ekran, opciju ‘Action Button’ i USB C priključak.

Q: Da li su ove informacije zvanično potvrđene?
A: Informacije i dizajn novog iPhone SE 4 se još uvek nisu zvanično potvrdili i mogu se razlikovati od trenutnih predviđanja.