*EN Вештачка интелигенција

Intuit menja svoju aplikaciju za budžetiranje, Credit Karma preuzima primat od Minta

Summary

Intuit, jedna od vodećih kompanija u oblasti finansijskih usluga, objavila je da će gasiti Mint, svoju popularnu besplatnu aplikaciju za budžetiranje. Ova odluka je došla kao deo šire strategije Intuita da unapredi korisničko iskustvo i funkcionalnosti svojih usluga. Credit Karma, […]

Intuit menja svoju aplikaciju za budžetiranje, Credit Karma preuzima primat od Minta

Intuit, jedna od vodećih kompanija u oblasti finansijskih usluga, objavila je da će gasiti Mint, svoju popularnu besplatnu aplikaciju za budžetiranje. Ova odluka je došla kao deo šire strategije Intuita da unapredi korisničko iskustvo i funkcionalnosti svojih usluga.

Credit Karma, druga usluga koju nudi Intuit, preuzima primat od Minta i postaje glavna platforma za upravljanje finansijama i praćenje troškova. Portparol Intuita potvrdio je da će korisnici Minta biti prebačeni na Credit Karmu pre nego što Mint prestane da bude dostupan 24. marta 2024. godine.

Credit Karma donosi brojne inovacije i unapređenja u odnosu na Mint, uključujući i poboljšanu funkcionalnost prilikom upravljanja budžetom, praćenja potrošnje i praćenja mesečnih računa. Ova promena će omogućiti korisnicima da imaju sve svoje finansijske informacije na jednom mestu, olakšavajući im praćenje i kontrolu nad svojim novcem.

Intuit je takođe precizirao da su pojedini članovi proizvodnog tima Minta prešli u tim Credit Karme, što garantuje kontinuitet razvoja i unapređivanja ovog alata.

FAQ:
1. Kako će ova promena uticati na postojeće korisnike Minta?
Svi postojeći korisnici Minta će biti prebačeni na platformu Credit Karme pre nego što Mint prestane da bude dostupan. Na taj način će im biti omogućeno da nastave sa upravljanjem finansijama i praćenjem troškova bez prekida.

2. Koji su benefiti korišćenja Credit Karme u odnosu na Mint?
Credit Karma donosi brojne inovacije i unapređenja u odnosu na Mint, uključujući poboljšanu funkcionalnost upravljanja budžetom, praćenje potrošnje i praćenje mesečnih računa. Korisnici će imati sve finansijske informacije na jednom mestu, olakšavajući im kontrolu i pregled nad svojim novcem.

3. Da li će moja trenutna pretplata na Mint biti preneta na Credit Karmu?
Da, sve postojeće pretplate i informacije vezane za korisničke naloge će biti prenete na platformu Credit Karme, tako da korisnici neće izgubiti bilo kakvu funkcionalnost ili podatke.