*EN Вештачка интелигенција

Instalacija Windowsa 11 – Novo iskustvo postavljanja

Summary

Microsoft je napravio značajne promene u instalaciji Windowsa na PC računarima sa najnovijim izdanjem Windows 11. Ovaj korak označava kraj ere vizuelnog identiteta instalacije Windowsa koji se nije značajno menjao više od decenije. Najnovije izdanje Windows 11 za Insidere u […]

Instalacija Windowsa 11 – Novo iskustvo postavljanja

Microsoft je napravio značajne promene u instalaciji Windowsa na PC računarima sa najnovijim izdanjem Windows 11. Ovaj korak označava kraj ere vizuelnog identiteta instalacije Windowsa koji se nije značajno menjao više od decenije.

Najnovije izdanje Windows 11 za Insidere u Kanari kanalu donosi potpuno novo iskustvo postavljanja, zajedno sa nizom drugih novina i promena. Sa belom pozadinom i novim korisničkim interfejsom, instalacija Windowsa 11 donosi osveženje u vizuelni identitet sistema.

Jedna od vidljivih promena je opcija za popravku računara, umesto izvođenja nove instalacije. Takođe, korisnici će dobiti potvrdu da će instalacija Windowsa 11 obrisati sve njihove podatke sa računara. Dizajn okvira prozora ipak ostaje isti.

Microsoftov ovaj korak pokazuje spremnost kompanije da osveži i unapredi svoje sisteme. Novi izgled instalacionog procesa ne samo da poboljšava vizuelni identitet Windowsa, već i čini korisničko iskustvo intuitivnijim i pristupačnijim za nove korisnike.

Ostaje da vidimo kako će ove promene uticati na ukupno korisničko iskustvo i da li će doprineti prihvatanju Windowsa 11 među korisnicima. Bez obzira na to, Microsoft kontinuirano evoluira, prilagođavajući se potrebama i očekivanjima svoje široke korisničke baze.

Često postavljana pitanja (FAQ):

1. Kakve promene je Microsoft napravio u instalaciji Windowsa 11?
Microsoft je napravio značajne promene u instalaciji Windowsa 11 na PC računarima. Instalacija sada donosi potpuno novo iskustvo postavljanja, sa belom pozadinom i novim korisničkim interfejsom.

2. Šta je novo u vizuelnom identitetu instalacije Windowsa 11?
Vizuelni identitet instalacije Windowsa 11 doživeo je osveženje sa novim dizajnom i korisničkim interfejsom. Ovo je prvi značajniji vizuelni redizajn instalacije Windowsa u više od decenije.

3. Kakva je nova opcija za popravku računara?
Umesto izvođenja nove instalacije, korisnici sada imaju opciju za popravku računara prilikom instalacije Windowsa 11.

4. Da li će instalacija Windowsa 11 obrisati sve moje podatke?
Da, prilikom instalacije Windowsa 11 korisnici će dobiti potvrdu da će svi podaci biti obrisani sa računara.

5. Da li se dizajn okvira prozora menjao?
Ne, dizajn okvira prozora ostaje isti i nije doživeo promene u instalaciji Windowsa 11.

Ključni pojmovi:

– Windows 11: Najnovije izdanje operativnog sistema za PC računare kompanije Microsoft.
– Instalacija: Postupak koji omogućava korisnicima da instaliraju operativni sistem na svoje računare.
– Korisnički interfejs: Način na koji korisnici komuniciraju i koriste softverski sistem ili aplikaciju.
– Popravka računara: Opcija koja omogućava korisnicima da poprave svoj računar bez potrebe za novom instalacijom operativnog sistema.

Predloženi linkovi:

Microsoft – Windows 11: Zvanična stranica za više informacija o Windowsu 11.
Microsoft – Windows Update: Informacije o ažuriranju i instaliranju drajvera u Windowsu.