*EN Вештачка интелигенција

Instagram priprema novu funkciju za praćenje korisnika

Summary

Instagram planira da uvede novu funkciju koja će omogućiti korisnicima da postave pitanje onima koji im šalju zahtev za praćenje, čime će im pružiti mogućnost da saznaju više o potencijalnim pratiocima. Iako još uvek nema zvanične potvrde o tome kako […]

Instagram priprema novu funkciju za praćenje korisnika

Instagram planira da uvede novu funkciju koja će omogućiti korisnicima da postave pitanje onima koji im šalju zahtev za praćenje, čime će im pružiti mogućnost da saznaju više o potencijalnim pratiocima. Iako još uvek nema zvanične potvrde o tome kako će tačno funkcija izgledati, očekuje se da će korisnicima biti ponuđeno da odaberu razlog slanja zahteva za praćenje iz nekoliko mogućnosti. Na taj način, osoba koju želite da pratite će imati bolji uvid u to ko ste.

Iako nije poznato da li će korisnicima biti omogućeno da dodaju poruku uz zahtev za praćenje, sličnost ove nove funkcije sa mogućnostima LinkedIn-a ukazuje na to da bi ta opcija takođe mogla biti dostupna na Instagramu.

Jedan od ciljeva ove nove funkcije je da zaštiti korisnike od nepoznatih i neproverenih osoba. Na taj način, korisnici će imati veću kontrolu nad tim ko može da ih prati.

Instagram je poznat po redovnom uvođenju novih funkcija i unapređenjima kako bi korisnicima pružio bolje iskustvo. Ova nova funkcija za praćenje predstavlja samo jednu od brojnih promena koje se očekuju u budućnosti.

Ukratko, Instagram će uskoro omogućiti korisnicima da postave pitanje onima koji im šalju zahtev za praćenje, čime će im dati bolji uvid u to ko ste. Ova nova funkcija ima za cilj da korisnicima pruži veću kontrolu nad svojim profilom i zaštitu od nepoznatih osoba. Budimo svedoci novih promena na omiljenoj društvenoj mreži.

Često postavljana pitanja o novoj funkciji za praćenje na Instagramu:

1. Koja je svrha nove funkcije za praćenje na Instagramu?
Namera ove nove funkcije je da omogući korisnicima da postave pitanje onima koji im šalju zahtev za praćenje, kako bi saznali više o potencijalnim pratiocima. Time će korisnici imati veću kontrolu nad tim ko može da ih prati i zaštitu od nepoznatih osoba.

2. Kako će funkcija tačno izgledati?
Nema zvanične potvrde o tome kako će tačno izgledati nova funkcija, ali se očekuje da će korisnicima biti ponuđeno da odaberu razlog slanja zahteva za praćenje iz nekoliko mogućnosti.

3. Da li će korisnicima biti omogućeno da dodaju poruku uz zahtev za praćenje?
Nije poznato da li će korisnicima biti omogućeno da dodaju poruku uz zahtev za praćenje, ali sličnost ove nove funkcije sa mogućnostima LinkedIn-a ukazuje na to da bi ta opcija takođe mogla biti dostupna na Instagramu.

4. Da li će biti još novih promena na Instagramu u budućnosti?
Instagram je poznat po redovnom uvođenju novih funkcija i unapređenjima kako bi korisnicima pružio bolje iskustvo. Ova nova funkcija za praćenje predstavlja samo jednu od brojnih promena koje se očekuju u budućnosti.

Srodni linkovi:
Instagram – Zvanična stranica Instagrama
LinkedIn – Stranica LinkedIna (nije direktno vezana za temu, ali ima sličnosti sa opisanom funkcijom)