*EN Вештачка интелигенција

20 Minutes Till Dawn: Besplatna horor pucačina na Epic Games prodavnici

Summary

Epic Games Store je odlučio da završi svoje darivanje praznične sezone tako što će ponuditi 20 Minutes Till Dawn kao besplatnu igru. Ova pikselizovana Lavkraft horor pucačina iz ptičje perspektive donosi „roguelike“ elemente i veoma je popularna među gejmerima. Igra […]

20 Minutes Till Dawn: Besplatna horor pucačina na Epic Games prodavnici

Epic Games Store je odlučio da završi svoje darivanje praznične sezone tako što će ponuditi 20 Minutes Till Dawn kao besplatnu igru. Ova pikselizovana Lavkraft horor pucačina iz ptičje perspektive donosi „roguelike“ elemente i veoma je popularna među gejmerima.

Igra je izašla iz rane faze razvoja 2023. godine i od tada je privukla pažnju preko 24.000 igrača na Steam platformi. Impresivno, čak 92% igrača je dalo pozitivne ocene, što samo potvrđuje kvalitet ovog naslova.

20 Minutes Till Dawn vam pruža mogućnost da odaberete različite likove i oružja kojima ćete se boriti protiv talasa čudovišta. Vaš zadatak je jasan – preživeti 20 minuta do svitanja. Ovo je izazov koji će testirati vaše veštine i strategiju.

Igra je dostupna besplatno na Epic Games Store-u do 3. januara u 17h, kao deo prazničnog darivanja koje obuhvata i još dve igre. Iskoristite ovu priliku da isprobate jedno od najpopularnijih ostvarenja na Steam platformi i provedete uzbudljivo vreme u svetu horora i akcije.

FAQ

1. Kako mogu da preuzmem besplatnu igru 20 Minutes Till Dawn?

Da biste preuzeli 20 Minutes Till Dawn besplatno, posetite Epic Games Store do 3. januara u 17h i pratite uputstva za preuzimanje.

2. Koja je preporučena platforma za igranje 20 Minutes Till Dawn?

20 Minutes Till Dawn je dostupna na PC platformi i može se igrati putem Epic Games Store-a.

3. Da li je 20 Minutes Till Dawn pogodna za mlađu publiku?

Igra 20 Minutes Till Dawn je horor pucačina i sadrži nasilje i strašne elemente. Preporučuje se za igrače starije od 18 godina.

4. Da li ću moći da igram 20 Minutes Till Dawn nakon što istekne ponuda za besplatno preuzimanje?

Da, ukoliko preuzmete igru za vreme trajanja ponude, ona će biti vaša zauvek. Moći ćete da je igrate i nakon što istekne besplatno preuzimanje.