*EN Вештачка интелигенција

Kako će Honor Magic6 doneti nove inovacije i poboljšanja u industriju pametnih telefona

Summary

Kako se bliži lansiranje nove serije telefona Honor Magic6, očekivanja su sve veća, a nova procurila fotografija daje uvid u neke od mogućnosti i karakteristika koje će ovaj telefon doneti na tržište. Iako su objavljene fotografije tek procurele i ne […]

Kako će Honor Magic6 doneti nove inovacije i poboljšanja u industriju pametnih telefona

Kako se bliži lansiranje nove serije telefona Honor Magic6, očekivanja su sve veća, a nova procurila fotografija daje uvid u neke od mogućnosti i karakteristika koje će ovaj telefon doneti na tržište. Iako su objavljene fotografije tek procurele i ne mogu se smatrati potvrdom, one nam pružaju uvid u mogući dizajn i kamere koje će se naći na Magic6 modelu.

Na fotografijama se vidi Honor Magic6 Pro kako se drži u ruci, a tri zadnje kamere su poređane u formaciji trougla unutar kružnog kućišta. Jedna od ovih kamera ima „100x zum“, što ukazuje na impresivne mogućnosti fotografisanja ovog telefona. Osim toga, fotografije nam otkrivaju sjajnu crnu boju telefona koja će biti dostupna, dok se mat verzija boja neće naći u ovoj seriji.

Pored informacija o dizajnu, glasine sugerišu da će Honor Magic6 koristiti novi OmniVision senzor OV50K za kamere. Senzor glavne kamere će biti veličine slične onoj na Samsung Galaxy S23 Ultra telefonu, što obećava visok kvalitet fotografija. Takođe, kamere će podržavati LOFIC tehnologiju sa CMOS senzorima zasnovanim na kondenzatoru sa bočnim prelivanjem. Ovo će omogućiti još bolje performanse kamere u svim uslovima osvetljenja.

Sa najavom Porsche Design modela telefona u januaru 2024. godine, Honor Magic6 serija predstavlja pravu inovaciju i unapređenje u industriji pametnih telefona. Očekujemo da će ova serija doneti vrhunski dizajn, poboljšane kamere i novi čipset Snapdragon 8 Gen 3 koji će pružiti snažne performanse.

FAQ:
1. Kako izgleda Honor Magic6 Pro?
Honor Magic6 Pro ima tri zadnje kamere poređane u formaciji trougla u kružnom kućištu. Obeležava ga jedna kamera sa „100x zoom“ mogućnostima.

2. Koji senzor će Honor Magic6 koristiti za kamere?
Glasine sugerišu da će Honor Magic6 koristiti novi OmniVision senzor OV50K za kamere, sa senzorom glavne kamere veličine slične Samsung Galaxy S23 Ultra telefonu.

3. Kakve performanse kamere možemo očekivati od Honor Magic6?
Kamere Honor Magic6 će podržavati LOFIC tehnologiju sa CMOS senzorima zasnovanim na kondenzatoru sa bočnim prelivanjem, što će omogućiti impresivne performanse u svim uslovima osvetljenja.

4. Kada se očekuje lansiranje Honor Magic6 serije?
Lansiranje Honor Magic6 serije se očekuje uskoro, ali tačan datum još uvek nije objavljen.