*EN Вештачка интелигенција

Huawei predstavlja revolucionarnu P70 seriju sa OLED ekranima i tankim okvirima

Summary

Sudeći prema sve većem broju informacija koje stižu iz Kine, Huawei se oporavio od sankcija Bele kuće i ima velike planove za budućnost. Prošlogodišnja Mate 60 serija pametnih telefona dostigla je prodaju od 30 miliona primeraka, a sada se kompanija […]

Huawei predstavlja revolucionarnu P70 seriju sa OLED ekranima i tankim okvirima

Sudeći prema sve većem broju informacija koje stižu iz Kine, Huawei se oporavio od sankcija Bele kuće i ima velike planove za budućnost. Prošlogodišnja Mate 60 serija pametnih telefona dostigla je prodaju od 30 miliona primeraka, a sada se kompanija priprema za lansiranje revolucionarne P70 serije.

Prema dojavama dobro poznatog izvora Digital Chat Station na kineskoj društvenoj mreži Weibo, Huawei testira dve veličine ekrana za P70 seriju – 6,5 inča i 6,8 inča. Oba ekrana će biti LTPO tipa sa 2.5D zakrivljenjem i impresivno tankim okvirima. Takođe, očekuje se da će P70 serija imati OLED ekrane kineskih proizvođača.

Novi P70 pametni telefoni će takođe doneti nadograđeni ultraširoki senzor kamere sa jednim staklenim i šest plastičnih elemenata, koji je proizvela kompanija Genius Electronic Optical. Tu je i veliki senzor od 1 inča, kao i očekivani novi skener otiska prsta smešten ispod ekrana.

Huawei ima velike ambicije sa P70 serijom – planira da poveća prodaju za 100 do 120 odsto u odnosu na prethodnu P60 seriju i da se vrati na svetsko tržište u većem obimu.

Ovi novi telefoni donose inovativne tehnologije i elegantan dizajn, te se očekuje da će privući veliku pažnju korisnika. Huawei se oporavlja od prethodnih izazova i pokazuje da je spreman da vodi tržište pametnih telefona u budućnosti.

Česte postavljena pitanja (FAQ):

1. Koliko je Huawei prodao Mate 60 seriju pametnih telefona prošle godine?
– Huawei je prodao 30 miliona primeraka Mate 60 serije pametnih telefona prošle godine.

2. Koje dimenzije ekrana će imati P70 serija?
– P70 serija će imati ekrane veličine 6,5 inča i 6,8 inča.

3. Kakav će biti tip ekrana u P70 seriji?
– Ekrani u P70 seriji će biti LTPO tipa sa 2.5D zakrivljenjem i tankim okvirima. Takođe, očekuje se da će imati OLED ekrane kineskih proizvođača.

4. Koje kamere će imati novi P70 telefoni?
– Novi P70 telefoni će imati nadograđeni ultraširoki senzor kamere sa jednim staklenim i šest plastičnih elemenata, proizveden od strane kompanije Genius Electronic Optical. Takođe će imati veliki senzor od 1 inča.

5. Gde će biti smešten skener otiska prsta na P70 telefonima?
– Očekuje se da će se skener otiska prsta na P70 telefonima nalaziti ispod ekrana.

6. Kakve su ambicije Huaweija sa P70 serijom?
– Huawei planira da poveća prodaju za 100 do 120 odsto u odnosu na prethodnu P60 seriju i da se vrati na svetsko tržište u većem obimu.

7. Šta se očekuje od P70 serije u pogledu tehnologija i dizajna?
– Očekuje se da će P70 serija doneti inovativne tehnologije i elegantan dizajn, privlačeći veliku pažnju korisnika.

8. Kako se Huawei oporavlja od prethodnih izazova?
– Huawei se uspešno oporavlja od prethodnih izazova i pokazuje da je spreman da vodi tržište pametnih telefona u budućnosti.