*EN Вештачка интелигенција

Huawei P70 telefoni revolutionize the market with new OLED screens

Summary

Novi Huawei P70 telefoni donose revoluciju na tržištu pametnih telefona sa svojim novim OLED ekranima. Umesto da se oslanjaju samo na jednog dobavljača ekrana, Huawei će dobiti OLED ekrane od čak četiri kineska proizvođača, što definitivno predstavlja čin ekonomskog patriotizma. […]

Huawei P70 telefoni revolutionize the market with new OLED screens

Novi Huawei P70 telefoni donose revoluciju na tržištu pametnih telefona sa svojim novim OLED ekranima. Umesto da se oslanjaju samo na jednog dobavljača ekrana, Huawei će dobiti OLED ekrane od čak četiri kineska proizvođača, što definitivno predstavlja čin ekonomskog patriotizma.

Iako nema zvaničnih informacija o ovim telefonima, procurele informacije sugerišu da će Huawei P70 serija imati tri modela: osnovni Huawei P70, „srednji“ Huawei P70 Pro i premijum flagship model Huawei P70 Art. Kod P70 modela očekuje se i novi skener otiska prsta ispod ekrana, što će dodatno poboljšati korisničko iskustvo.

Još jedna nadogradnja koju donosi Huawei P70 serija je novi ultraširoki senzor kamere. Izveštaji ukazuju da će ovaj senzor biti napravljen sa sočivom od jednog staklenog i šest plastičnih elemenata, a najjači model, Huawei P70 Art, mogao bi sadržati Sony IMX989 senzor od jednog inča. Ovaj senzor će definitivno poboljšati kvalitet fotografija koje Huawei telefoni već dugo pružaju.

Huawei ima ambiciozan cilj da poveća isporuke i prodaju P70 telefona za 100 do 120 odsto u odnosu na prethodnu seriju. S obzirom na napredne funkcije i nadogradnje koje donosi, ne čudi što ljubitelji tehnologije s nestrpljenjem iščekuju povratak Huawei-jevih flegšip telefona na tržište.

Ukratko, Huawei P70 telefoni će doneti revoluciju na tržištu sa svojim OLED ekranima, novom ultraširokom kamerom i poboljšanim skenerom otiska prsta ispod ekrana. Ovi telefoni će definitivno promeniti pravila igre i postaviti nove standarde za industriju pametnih telefona.

FAQ:

1. Koje vrste ekrana će imati Huawei P70 telefoni?
Huawei P70 telefoni će imati OLED ekrane.

2. Koliko proizvođača će isporučivati OLED ekrane Huawei P70 telefonima?
Huawei će dobijati OLED ekrane od čak četiri kineska proizvođača.

3. Koliko modela će biti dostupno u Huawei P70 seriji?
U Huawei P70 seriji će biti dostupna tri modela: Huawei P70, Huawei P70 Pro i Huawei P70 Art.

4. Koje nadogradnje donosi Huawei P70 serija?
Huawei P70 serija donosi novi skener otiska prsta ispod ekrana i novi ultraširoki senzor kamere.

5. Kakav senzor će biti ugrađen u Huawei P70 Art model?
Huawei P70 Art model će možda sadržati Sony IMX989 senzor od jednog inča.

6. Koje su očekivane promene u isporukama i prodaji Huawei P70 telefona?
Huawei ima cilj da poveća isporuke i prodaju Huawei P70 telefona za 100 do 120 odsto u odnosu na prethodnu seriju.

7. Koje promene će Huawei P70 telefoni doneti na tržištu?
Huawei P70 telefoni će doneti revoluciju na tržištu pametnih telefona sa svojim OLED ekranima, novom ultraširokom kamerom i poboljšanim skenerom otiska prsta ispod ekrana. Oni će postaviti nove standarde za industriju pametnih telefona.

Definicije:

– OLED – Organic Light Emitting Diode (organski dioda koja emituje svetlost), vrsta tehnologije ekrana koja omogućava bolji kontrast i brzu reakciju piksela.
– Skener otiska prsta – uređaj koji se koristi za prepoznavanje i očitavanje otisaka prstiju radi identifikacije korisnika.
– Ultraširoki senzor kamere – senzor kamere koji omogućava snimanje širokih uglova i veći vidni ugao u fotografijama.

Srodni linkovi:
huawei.com – Zvanična stranica Huawei kompanije.