*EN Вештачка интелигенција

Huawei P70 serija – Inovativni pametni telefoni sa naprednim funkcijama

Summary

Prema najnovijim informacijama koje dolaze iz Kine, Huawei se oporavlja od problema koje je imao u prošlosti i ima velike planove za budućnost. Prethodna Mate 60 serija pametnih telefona bila je izuzetno uspješna, prodavši se u 30 miliona primjeraka. Sada […]

Huawei P70 serija – Inovativni pametni telefoni sa naprednim funkcijama

Prema najnovijim informacijama koje dolaze iz Kine, Huawei se oporavlja od problema koje je imao u prošlosti i ima velike planove za budućnost. Prethodna Mate 60 serija pametnih telefona bila je izuzetno uspješna, prodavši se u 30 miliona primjeraka. Sada se očekuje da nova P70 serija nadmaši te rezultate za više od dvostruko.

Digital Chat Station, dojavljivač poznat po informacijama otehnološkim uređajima, otkrio je neke detalje o nadolazećim P70 telefonima. Prema njegovim informacijama, Huawei testira dva različita veličine ekrana za P70 seriju – 6,5 i 6,8 inča. Oba ekrana će biti LTPO tipa, sa zakrivljenjem i visokom rezolucijom.

Novi P70 telefoni će sadržavati inovativne fotografije funkcije. Uz ultraširok senzor kamere i veliki senzor od jednog inča, Huawei radi na unapređenju foto kvaliteta. Također, radi se na uključivanju skenera otiska prsta ispod ekrana telefon.

Huawei ima velike ambicije za P70 seriju. Planiranje povećanje prodaje za 100 do 120 odsto u odnosu na P60 seriju, kao i povrat na svjetsko tržište u većem obimu.

Huawei ostaje na vrhu kineskog tržišta pametnih telefona, a novi P70 telefoni mogu pomoći da se oni i dalje pozicioniraju kao lideri u inovacijama i kvalitetu. Pamosću unaprijeđenih funkcija, P70 telefoni mogu pružiti izuzetno iskustvo korisnicima i biti konkurentska alternativa drugim vrhunskim brendovima na tržištu.

Česta pitanja (FAQ) o Huawei P70 seriji telefona:

1. Kakve su glavne karakteristike Huawei P70 telefona?
Huawei P70 telefoni imaju zakrivljene ekrane veličina 6,5 i 6,8 inča, visoke rezolucije i LTPO tehnologiju. Takođe, poseduju ultraširok senzor kamere i senzor od jednog inča za poboljšanu foto kvalitetu. Skener otiska prsta će biti smešten ispod ekrana.

2. Koliko se očekuje da će Huawei P70 telefoni postići prodaju?
Očekuje se da će Huawei P70 serija ostvariti prodaju veću od 30 miliona primjeraka, što bi bilo dvostruko više u odnosu na prethodnu P60 seriju.

3. Kako Huawei planira unaprediti prodaju P70 serije?
Huawei planira da poveća prodaju za 100 do 120 odsto u odnosu na prethodnu P60 seriju. Takođe, planira povratak na svetsko tržište u većem obimu.

4. Kako se Huawei pozicionira na kineskom tržištu pametnih telefona?
Huawei se i dalje smatra liderom na kineskom tržištu pametnih telefona i očekuje se da nova P70 serija telefona pomogne u očuvanju tog liderstva.

Srodni linkovi:
Huawei Srbija
Huawei vesti